Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Xandres

'Elk moment is joúw moment', aldus het Belgische merk Xandres, dat staat voor geraffineerde, tijdloze maar ook verfrissende ontwerpen. Dit zie je terug tot in de uitgekiende details. Bij Xandres vind je duurzame mode om te koesteren en mag je je vrouwelijkheid vieren. Diversiteit is het schoonheidsideaal, daarom gaan de collecties van maat 34 t/m maat 56. Welke items passen het beste bij jou?

Xandres

36 artikelen
Filter & sorteer
36 artikelen
36 van 36 gezien

Xandres bij debijenkorf.be

Xandres verwent iedere ambitieuze vrouw met de perfecte combinatie tussen couturekleding en betaalbare mode. De kleding van dit Belgische modemerk is klassiek en tijdloos, maar kan bij elke trend gedragen worden: op en top duurzaam. Hangt er al een authentiek exemplaar van dit lokale modemerk in jouw kleerkast?

#ikkoopBelgisch met Xandres

Reeds sinds 1927 maakt Xandres de mooiste kledingstukken voor ambitieuze vrouwen met een goed gevulde levensstijl, die precies weten wat ze willen. Ga jij ook recht op je doel af? Dan zijn de stijlvolle stuks van Xandres ongetwijfeld op jouw lijf geschreven. Het Belgische merk heeft als missie om schitterende couture om te vormen naar betaalbare, kwalitatieve mode voor elke vrouw. Bij de Bijenkorf vind je alvast de mooiste exemplaren van deze collecties. Het modelabel van eigen bodem biedt stijlvolle basics die tijdloos en dus duurzaam zijn. Zo staan de T-shirts van Xandres leuk onder elke outfit en passen ze bij elke nieuwe trend die de revue passeert. De V-hals zorgt voor een extra vrouwelijke touch, terwijl een shirt met ronde hals de perfecte toevoeging is voor een casual look. Welk item van Xandres mag jouw garderobe vervoegen?

Tijdloze vrouwenmode met Xandres

Vandaag de dag is Xandres een internationaal bekend modelabel, dat stijlvolle dames voorziet van elegante kleding om u tegen te zeggen. Kies jij voor een prachtige blouse en broek van Xandres om mee te flaneren op het werk? Of ga je voor een modieuze Xandres-jurk? Voor iedere gelegenheid is er wel een perfecte outfit van dit merk te vinden. Hoewel het merk zich initieel vooral richtte op elegante kledij voor op kantoor, legt Xandres sinds de jaren '60 de nadruk op betaalbare high fashion. Op die manier moesten vrouwen niet enkel kiezen tussen dure couture of commerciële kleding, maar konden ze beiden combineren. Daar kan iedere modieuze vrouw alleen maar voor applaudisseren.