Yves Saint Laurent

Het Franse modehuis Yves Saint Laurent is niet alleen een grote naam in de wereld van haute couture. Ook voor de meest charmante geuren en luxueuze make-up ben je bij YSL aan het juiste adres.

181 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 181 artikelen
48 van 181 gezien

Het Franse modehuis Yves Saint Laurent is niet alleen een grote naam in de wereld van haute couture. Ook voor de meest charmante geuren en luxueuze make-up ben je bij YSL aan het juiste adres.

YVES SAINT LAURENT BIJ DEBIJENKORF.BE

Toen het Franse Yves Saint Laurent in de jaren ’60 het levenslicht zag, maakte het direct naam als toonaangevend en innovatief modemerk. Het merk zette verschillende bekende trends en werd al snel gedragen door de elite. YSL blijft trouw aan de klassieke, charmante mode en cosmetica, maar weet ook iedere collectie weer met innovatieve, moderne producten te komen. Met een ruim assortiment Yves Saint Laurent voor zowel dames als heren ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres voor de meest luxueuze producten. Tijdens de Solden, en soms ook buiten de Solden, vind je de producten van YSL met korting in de Yves Saint Laurent outlet.

PRACHTIGE YVES SAINT LAURENT MAKE-UP EN GEUREN VOOR DAMES

In het assortiment Yves Saint Laurent voor dames vind je een ruime selectie cosmetica van het luxueuze merk. Of je nu op zoek bent naar Yves Saint Laurent make-up voor dames, zoals foundation, lipstick of oogschaduw van hoogwaardige kwaliteit, naar Yves Saint Laurent parfum voor dames of andere Yves Saint Laurent verzorgingsproducten: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.

CHARMANTE YVES SAINT LAURENT GEUREN VOOR HEREN

Ook voor heren heeft de Bijenkorf een prachtige selectie Yves Saint Laurent geuren voor heren gemaakt. Van de La Nuit de L’Homme Eau de Parfum, tot de L’Homme Intense Eau de Parfum: geuren van Yves Saint Laurent maken je onweerstaanbaar en charmanter dan ooit. Daarnaast vind je in dit assortiment ook hoogwaardige producten als douchegel en aftershave balsem van dit schone merk.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl