Yves Saint Laurent

Luxueus en elegant: dat is Yves Saint Laurent. Vind in de collectie van dit Franse merk klassiekers als de geur Black Opium, de Touche Éclat make-up en ook nieuwe beautyproducten.
  • Home
  • arrow-small__rightYves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

115 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
115 artikelen

YVES SAINT LAURENT BIJ DEBIJENKORF.BE

Het Franse modehuis Yves Saint Laurent is niet alleen een grote naam in de wereld van haute couture. Ook voor de meest charmante geuren en luxueuze make-up ben je bij YSL aan het juiste adres. Toen Yves Saint Laurent in de jaren ’60 het levenslicht zag, maakte het direct naam als toonaangevend en innovatief modemerk. Het merk zette verschillende bekende trends en werd al snel gedragen door de elite. YSL blijft trouw aan de klassieke, charmante mode en cosmetica, maar weet ook iedere collectie weer met innovatieve, moderne producten te komen. Met een ruim assortiment Yves Saint Laurent voor zowel dames als heren ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres voor de meest luxueuze producten. Tijdens de Solden, en soms ook buiten de Solden, vind je de producten van YSL met korting in de Yves Saint Laurent outlet.

PRACHTIGE YVES SAINT LAURENT MAKE-UP EN GEUREN VOOR DAMES

In het assortiment Yves Saint Laurent voor dames vind je een ruime selectie cosmetica van het luxueuze merk. Of je nu op zoek bent naar Yves Saint Laurent make-up voor dames, zoals foundation, lipstick of oogschaduw van hoogwaardige kwaliteit, naar Yves Saint Laurent parfum voor dames of andere Yves Saint Laurent verzorgingsproducten: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.

CHARMANTE YVES SAINT LAURENT GEUREN VOOR HEREN

Ook voor heren heeft de Bijenkorf een prachtige selectie Yves Saint Laurent geuren voor heren gemaakt. Van de La Nuit de L’Homme Eau de Parfum, tot de L’Homme Intense Eau de Parfum: geuren van Yves Saint Laurent maken je onweerstaanbaar en charmanter dan ooit. Daarnaast vind je in dit assortiment ook hoogwaardige producten als douchegel en aftershave balsem van dit schone merk.