Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Black Opium Eau de Parfum

Vanaf 103,01
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum216309012300030

De sprankelende couture geur voor vrouwen van Yves Saint Laurent.

Black Opium Eau de Parfum is een creatie van Yves Saint Laurent, speciaal voor degenen die worden gedreven door plezier en verlangen en voor degenen die zich door oneindige nachten bewegen. Beleef de meest intense geursensatie van YSL en geef toe aan je diepste verlangens. Met zwarte koffie in het hart van dit parfum geeft Black Opium Le Parfum een explosie van energie en zelfvertrouwen overal waar je bent.. Het parfum dat je de daadkracht geeft om het leven te leiden op jouw manier.

Black Opium Eau de Parfum
- Gewaagd
- Vrouwelijk
- Sensueel
- Hypnotiserend
- Uitgesproken

Black Opium is de meest intense en radicale parfum van Yves Saint Laurent, voor de vrouw die anders durft te zijn.

Topnoten: Jasmijn
Hartnoten: Vanille
Basisnoten: Witte bloemen

Gebruikstips:
- Voor een lichte intensiteit: Spray de parfum in een wolk rond het hoofd en schouders;
- Voor een gemiddelde intensiteit: Spray in een V-vorm over het lichaam, begin bij één schouder en eindig bij de andere. Bij het dragen van juwelen, is het sprayen op de hals een goed alternatief;
- Voor extra intensiteit: Breng het parfum rechtstreeks aan op de pols en/of warme plekjes, zoals de binnenkant van de elleboog en onderkant van de hals. Hier zal de warmte van het lichaam ervoor zorgen dat de geur zijn volledige parfumspoor onthult. Pas dit ook toe bij de rug en schouders om de geur te versterken.

Yves Saint Laurent103,01

Black Opium Eau de Parfum