Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Libre Eau de Parfum Refill Bottle - navulling

152,02
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Refill Bottle - navulling216309014900100
Maat100 ml
Online nog 2 beschikbaar

Ontdek Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Libre Eau de Parfum, de iconische vrouwengeur van Yves Saint Laurent, brengt je de vrijheid om alles met overgave te beleven. Een parfum voor een sterke, gedurfde en vrije vrouw die haar vrijheid tot het uiterste beleeft. De eerste florale lavendelgeur. De spanning tussen de brandende sensualiteit van oranjebloesem uit Marokko en de gedurfdheid van lavendel uit Frankrijk, met een vrouwelijke twist.

Geurnoten
Geurfamilie: Floraal, Fougère
Topnoten: Mandarijn, Neroli, Lavendel
Hartnoten: Jasmijn Sambac, Oranjebloesem
Basisnoten: Witte muskus, Tonkaboon, Vanille

Libre Eau de Parfum onthult een betoverende geurbeleving met gedurfde topnoten van verfrissende lavendel en sappige mandarijn, die naadloos overgaan naar een sensueel hart van oranjebloesem en jasmijn. De toevoeging van warme Tonkaboon en Witte muskus en diepe vanille in de basis creëert een blijvend en onweerstaanbaar karakter, en onthult zo een harmonieus samenspel van contrast en complexiteit.

De navulbare Libre Eau de Parfum flacon kan nu voor altijd worden bewaard en thuis worden nagevuld met de kracht van oneindige vrijheid. YSL Beauty is toegewijd aan het verminderen van de impact. Het bijvullen van de Eau de Parfum flacon helpt om 41%* glas, 67%* metalen en 38%* plastic te besparen.

De Libre Eau de Parfum 100 ml navulfles maakt het mogelijk om de formaten 10 ml, 30 ml, 50 ml en 90 ml van Libre Eau de Parfum bij te vullen, voorzien van de vermelding "navulbaar" op de buitenverpakking.
*Berekening op basis van vergelijking tussen 1 navulbare 50 ml fles + 1 navul 100 ml vs. 3 klassieke niet-navulbare 50 ml flessen.

Gebruikstips:
Ervaar Libre Verstuif op 20 cm van uw huid, op de warmtepunten van de huid: de binnenkant van de pols en achter de oren.

Yves Saint Laurent152,02

Libre Eau de Parfum Refill Bottle - navulling