Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Touche Eclat + Mini Lash Clash - Limited Edition make-up set

49,03
Yves Saint LaurentYves Saint Laurent Touche Eclat + Mini Lash Clash - Limited Edition make-up set216509004000090

Deze cadeauset bevat de Touche Eclat en een Mini Lash Clash. Voor Moederdag werkt YSL samen met kunstenaar Moritz Berg om ultra-begeerlijke cadeausets te creëren met een uniek design dat met liefde is gegraveerd. Geef, ontvang en deel de ultieme geschenken van YSL om een sterke band te creëren.

Gebruikstips:
- Gebruik voor de beste resultaten een lichtere tint. Breng met slechts één klik direct aan op de huid of over aangebrachte make-up. Meng de highlighter met de vingertoppen, kwast of spons.
- Voor highlighter: gebruik de pen langs de neusrug, de wenkbrauwbeenderen, boven het voorhoofd en op de bovenkant van de wangen.
- Vollere lippen: breng de highlighter- en concealerpen aan op de lipcontouren.
- Pro-tip: Gebruik Touche Éclat altijd en overal om jouw make-up bij te werken. Verfris eveneens de uitstraling van jouw make-up gedurende de dag.
- Anti-age: aanbrengen op de lachrimpels, op het voorhoofd en op de kraaienpootjes. Verdoezel imperfecties of rode vlekjes voor een egale teint. Om donkere kringen te highlighten: begin met een volledig dekkende concealer en gebruik vervolgens Touche Eclat in de binnenste ooghoek en in de schaduwen eronder.

Yves Saint Laurent49,03

Touche Eclat + Mini Lash Clash - Limited Edition make-up set