Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zadig & Voltaire

Zadig&Voltaire is een Parijs modehuis met een eigenzinnige visie. Het “rock infused” label laat zich inspireren door de kunst en gebruikt mode om een statement te maken. De collecties bestaan uit wardrobe essentials met een unieke eigentijdse twist voor de vrije geest.

Zadig&Voltaire

478 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
478 artikelen

Zadig & Voltaire bij debijenkorf.be

Mannelijk of vrouwelijk, dag of nacht, zakelijk of casual: Zadig & Voltaire staat voor een ondefinieerbare stijl die zich niet beperkt tot een bepaalde gelegenheid. Combineer een stoer biker jack met een sensuele slip dress of ga voor een basic T-shirt met een volumineuze rok. Voor de allerkleinsten bieden we ook de Zadig & Voltaire kindercollectie.

De Zadig & Voltaire vrouw: stoer én sexy!

De Zadig & Voltaire vrouw heeft een natuurlijke elegantie en een rebelse geest. Ze is succesvol in wat ze doet, omdat ze iedere uitdaging aangaat met een onbegrensde bezieling. Echter raakt ze ook snel verveeld. Dit zie je terug in haar kledingstijl. Haar garderobe bestaat uit nonchalante basics met een verleidelijk randje. Ze heeft niet veel nodig om zich vrouwelijk te voelen. Een kanten randje aan een zijden top of een versleten jeans die haar rondingen omarmt: het zit hem allemaal in de details. Het is dat stoere, nonchalante dat haar juist zo sexy maakt.

Zadig & Voltaire geuren

De geuren van Zadig & Voltaire zijn net als de Zadig & Voltaire dameskledingcollectie sensueel en ruig. Naast de bekende damesgeuren van Zadig & Voltaire als This is Her!, Girls Can Do Anything en Just Rock! Eau de Parfum, biedt Zadig & Voltaire ook herengeuren. This is him! is een Eau de Toilette met een hart van vanille en wierook voor een mysterieuze man met een bijzonder charisma en een nonchalante attitude.