Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zimmermann

Het Australische Zimmermann staat bekend om delicate en verfijnde kledij en badmode. De fusie van elegantie en unieke kleurencombinaties maken elke collectie bijzonder.

Zimmermann

49 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
49 artikelen

ZIMMERMANN bij debijenkorf.be

Reeds sinds 1991 creëren de zusjes ZIMMERMAN uit Sidney prachtige kleding om in te shinen. Hoewel de eerste creaties ontstonden in de garage van hun ouders en ze de kleding initieel verkochten op marktjes, zorgden editorials in onder andere Vogue voor een waar kantelpunt. Vandaag de dag is ZIMMERMAN enorm geliefd onder vrouwen over heel de wereld. De romantische bohemian stijl van de ZIMMERMAN jurken, blouses, tops en accessoires doen je helemaal wegdromen.

ZIMMERMANN luxe voor dames

Wat ZIMMERMANN-items zo uniek maakt, zijn de romantische snits, originele prints in elegante kleuren en de verfijnde details. Wie graag beschikt over een fleurige garderobe vol statement pieces kan haar hart dus ophalen bij dit modelabel. Denk maar aan fleurige blouses of rokken met zachte kleuren en prints. De Bijenkorf zorgt er binnenkort voor dat jij naar hartenlust de mooiste kleding en accessoires van ZIMMERMANN kunt shoppen. Heb jij al een item op het oog?