Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Acne Studios

Het Zweedse merk Acne Studios werd in 1996 opgericht en staat bekend voor zijn minimalistische ontwerpen van topkwaliteit. De prachtige collecties bestaan uit jeans, sweaters, bikerjacks en T-shirts maar naast kledij biedt het merk ook tal van accessoires aan als sneakers, enkellaarsjes, sjaals en mutsen.

Acne Studios

68 artikelen
Filter & sorteer
68 artikelen

Acne Studios bij debijenkorf.be

Acne Studios werd in 1996 opgericht als een denim merk. Jonny Johannson begon het modehuis met het ontwerpen van 100 paar jeans die hij vervolgens aan familie en vrienden gaf. De populariteit van de jeans groeide en de collectie breidde zich gaandeweg uit. Nu staat Acne Studios bekend om zijn prachtige collecties bestaande uit jeans, jacks, T-shirts en sweaters. Kenmerkend voor het Zweedse label is de minimalistische stijl en de hoogwaardige kwaliteit.

Veelzijdige dames- en herencollecties van Acne Studios

De dames- en herencollecties van Acne Studios bestaan uit echte klassiekers. Met de dameskleding van Acne kan je alle kanten op. Je vindt er een afwisselende collectie van stijlvolle blazers tot sportieve sweaters. De mode van het merk wordt gemaakt van de beste materialen zoals lamsleer, kalfsleer, wol en katoen. Naast kleding biedt het label ook Acne damestassen, Acne schoenen en Acne accessoires aan.