Acne Studios

Het Zweedse merk Acne Studios werd in 1996 opgericht en staat bekend voor zijn minimalistische ontwerpen van topkwaliteit. De prachtige collecties bestaan uit jeans, sweaters, bikerjacks en T-shirts maar naast kledij biedt het merk ook tal van accessoires aan als sneakers, enkellaarsjes, sjaals en mutsen.

Acne Studios

132 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
132 artikelen
48 van 132 gezien

Acne Studios bij debijenkorf.be

Acne Studios werd in 1996 opgericht als een denim merk. Jonny Johannson begon het modehuis met het ontwerpen van 100 paar jeans die hij vervolgens aan familie en vrienden gaf. De populariteit van de jeans groeide en de collectie breidde zich uit. Nu staat Acne Studios bekend om zijn prachtige collecties bestaande uit jeans, jacks, T-shirts en sweaters. Kenmerkend voor het Zweedse label is de minimalistische stijl en de hoogwaardige kwaliteit.

Veelzijdige dames- en herencollecties van Acne Studios

De dames- en herencollecties van Acne Studios bestaan uit echte klassiekers. Met de dameskleding van Acne kan je alle kanten op. Je vindt er een afwisselende collectie van stijlvolle blazers tot sportieve sweaters. De herenkleding van Acne biedt je de perfecte basics voor in de garderobe. De mode van het merk wordt gemaakt van de beste materialen zoals lamsleer, kalfsleer, wol en katoen. Naast kleding biedt het label ook Acne damestassen, Acne schoenen en Acne accessoires aan.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl