Cosmetica voor dames

Een stralende huid begint bij een goede huidverzorging. Dag- & nachtcrèmes, gezichtsreinigers en serums zijn essentiële verzorgingsproducten die de huid hydrateren en herstellen. Dankzij het gebruik van de juiste make-up en parfum creëer je een onweerstaanbare indruk. Ontdek de cosmetica van merken als CHANEL, Charlotte Tilbury en Dior.

Een zomer in stijl Alles over zoncosmetica

Van zonverzorging en zelfbruiners tot bronzers: gewapend met de beste zoncosmetica producten behaal én behoud je een gezonde zomerse teint

Een stralende huid begint bij een goede huidverzorging. Dag- en nachtcrèmes, gezichtsreinigers en serums zijn essentiële verzorgingsproducten die de huid hydrateren en herstellen. Dankzij het gebruik van de juiste make-up en parfum creëer je een onweerstaanbare indruk. Ontdek de cosmetica van merken als CHANEL, Charlotte Tilbury en Dior.

COSMETICA BIJ DEBIJENKORF.BE

Creëer een egale huid met een lichaamsverzorging die past bij jouw huidbehoefte. Dankzij het aanbrengen van make-up laat je jouw huid extra stralen. Bij een goede uiterlijke verzorging hoort ook een heerlijk parfum. Ontdek het uitgebreide cosmetica assortiment van de Bijenkorf.

HUIDVERZORGING VOOR JOUW HUIDBEHOEFTE

Een gezonde uitstraling begint bij een lichaamsverzorging die past bij jouw huidbehoefte. Voor de verzorging van het gezicht is een gezichtsreiniging essentieel. Dit is de eerste stap voor een egale, stralende huid. Daarna is het belangrijk de huid te hydrateren met een verzorgende dagcrème. Het assortiment met verzorging van Laura Mercier, Estée Lauder en Sisley bevatten dagcrèmes voor verschillende huidbehoeften. Zo bieden de dagcrèmes ondersteuning bij het verminderen van rimpels, creëren van een egale teint en het verstevigen van de huid. Andere verzorgingsproducten, zoals serums, maskers en scrubs dragen ook bij aan een optimale huidverzorging.

MAKE-UP VOOR EEN GEZONDE, STRALENDE LOOK

Met de juiste make-up creëer je in no time een natuurlijke, stralende teint. Begin bij het kiezen van een foundation voor het egaliseren van de huid. Bij CHANEL, Charlotte Tilbury en Clinique vind je foundations met een natuurlijke, matte en glanzende finish. Geef je huid wat extra kleur met een bronzer en blush. Naast de vorm van je gezicht kun je ook je ogen meer laten spreken door het aanbrengen van de juiste oogmake-up. Met mascara, oogpotlood, eyeliner en oogschaduw kun je zowel een natuurlijke als een feestelijke make-up look creëren. Breng als laatste een highlighter aan op de binnenkant van je oogleden voor een extra frisse blik.