Contact

Het Klant Contact Center van de Bijenkorf geeft graag antwoord op al uw vragen. Elke dag via chat, WhatsApp en social te te bereiken van 08.00 – 24.00 uur en telefonisch van 08.00 -21.00 uur.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot de Bijenkorf? Via onderstaande link ziet u een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Chatten

Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden via de chat. U kunt met ons chatten via de chat-knop rechtsonder op deBijenkorf.be.

WhatsAppen

Antwoord binnen 3 uur.

Social Media

U kunt het Klanten Contact Center ook iedere dag bereiken via social media.

  • Via Facebook: Antwoord binnen 30 minuten.
  • Via Twitter: Antwoord binnen 30 minuten.

Bellen

  • Vanuit België: 00800 800 12222 (gratis)

Voor vragen over uw de Bijenkorf Card, kunt u contact opnemen met +31 (0)20 660 0788 (gratis).

Gegevens servicekantoor

Magazijn ‘De Bijenkorf’ B.V.
Handelend onder de naam/namen: de Bijenkorf
KvK-nummer: 33116577
BTW-identificatienummer: NL003177397B01

Postadres

de Bijenkorf
Postbus 12870
1100 AW Amsterdam

Vestigings- & bezoekadres Servicekantoor

Haaksbergweg 34
1101 BX Amsterdam

Klachtenprocedure

De Bijenkorf doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan kunt u daarover contact opnemen met ons Klant Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail, via social media of per post. Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht, inhoudelijk reageren op de klacht.

Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Indien uw klacht niet door de Bijenkorf kan worden opgelost, kunt zich ook wenden tot de onafhankelijke klachtenbemiddeling van de geschillencommissie Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.

Wat te doen?

Voordat u de klacht bij de geschillencommissie kunt indienen, dient u eerst uw klacht schriftelijk bij de Bijenkorf in te dienen. De Bijenkorf heeft dan uiterlijk 14 dagen de tijd om op uw klacht te reageren. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Deze kunt u dan voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel via www.sgc.nl+. Via deze website kunt u het klachtenformulier invullen. In dit formulier geeft u aan om welke webshop het gaat, uw exacte klacht, eventuele bijlage(n) en uw persoonlijke gegevens.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform+.

E-mailformulier

U kunt ons tevens e-mailen via het contactformulier. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Contactgegevens meubelservice

Als u klachten heeft over meubelaankopen in één van de winkels van de Bijenkorf, bieden wij de Meubel Service. Het Meubel Service Centrum is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur via 0031(0)88 245 4867. U kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected].