Agent Provocateur

Agent Provocateur biedt luxe lingerie voor de moderne vrouw die goed weet wat ze wil. De collecties van Agent Provocateur zijn grensverleggend, speels en een tikkeltje brutaal. Van jarretels tot korsetten en van bh’s tot kimono’s: hier ontdek je de verleidelijke collectie van Agent Provocateur.

Agent Provocateur

114 artikelen
Filter & sorteer
114 artikelen
48 van 114 gezien

Agent Provocateur bij deBijenkorf.be

Het Britse lingeriemerk Agent Provocateur is opgericht in 1994 door de zoon van Vivienne Westwood, Joseph Corré. Het merk heeft altijd bekend gestaan als grensverleggend en een tikkeltje controversieel, maar wel altijd met de juiste dosis humor en een brutale knipoog. De typische Agent Provocateur vrouw zou beschreven kunnen worden als intelligent, krachtig en maar al te goed wetend wat ze wil. In iedere vrouw zit wel een Agent Provocateur!

Verleidelijke lingerie en nachtmode van Agent Provocateur

De Bijenkorf biedt een zeer uitgebreid assortiment aan Agent Provocateur lingerie & nachtmode. Of je nu op zoek bent naar een spannende lingerieset compleet met jarretels of juist naar luxe zijde nachtmode, Agent Provocateur heeft het allemaal voor jou in petto. De lingeriecollectie biedt onder andere bh’s, slips, korsetten, body’s en jarretels. Kies jij voor een verleidelijke zwart kanten lingerieset of wordt het toch een romantische rode set met speelse borduringen? Alle lingerie is prachtig afgewerkt, ontworpen met uiterste zorg voor detail en uiteraard van onberispelijke kwaliteit.

Fraai ontworpen badmode van Agent Provocateur

Vergeet ook zeker niet de badmodecollectie van Agent Provocateur niet te bekijken. Ook hier kun je weer je hart ophalen aan een mooie selectie badmode in unieke designs. De badmode van Agent Provocateur heeft veelal opengewerkte en cut-out details die zorgen voor een speelse look. De dubbele bandjes en cut-out details dragen bij aan de unieke ontwerpen die het figuur mooi benadrukken. De badkleding heeft één of twee kleuren, Agent Provocateur heeft het dus qua kleurgebruik vrij minimalistisch gehouden. Hierdoor komen de unieke ontwerpen nog beter tot hun recht.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu