Alessi

184 artikelen
Filter & sorteer
184 artikelen

Alessi bij debijenkorf.be

De woonproducten van het Italiaanse Alessi zijn met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit vervaardigd. Van keuken-, tafel- en woonaccessoires tot aan huishoudelijke- en badkamerproducten, alle items in de Alessi-collectie zijn uniek en vooruitstrevend van ontwerp. In het woonassortiment van Alessi bij de Bijenkorf vind je alles om jouw woning te voorzien van een moderne en stijlvolle touch. Ook vind je een uitgebreide collectie aan huishoudelijke items van Alessi, zoals opbergers en stofzuigers. Met de woonproducten van Alessi houd je jouw woning stijlvol én opgeruimd. Welk oogstrelend Italiaans design verwelkom jij straks in jouw woning?

Keuken- en tafelaccessoires van Alessi

In veel huishoudens is de keuken het hart van de woning: hier worden speciale momenten met geliefden gedeeld tijdens een heerlijke maaltijd. Doe jouw keukeninrichting daarom recht aan met enkele items uit de stijlvolle collectie Alessi koken & tafelen. Ga bijvoorbeeld voor een mooi tafelaccessoire, zoals een fruitschaal in een strak RVS ontwerp. Of kies voor één van de keukenrolhouders, peper- en zoutstellen of wijnrekken in een bijzonder design en geef daarmee een speelse knipoog aan de keukeninrichting. Uiteraard vind je bij het Italiaanse merk ook diverse percolators om de heerlijkste koffie mee te zetten!

Woonaccessoires van Alessi

De woonaccessoires van Alessi zijn stuk voor stuk echte blikvangers voor in het interieur. De woonaccessoires hebben een strak en vooruitstrevend design waar je je ogen niet vanaf zal kunnen houden. Van de wandklokken tot aan de fruitschalen, alle items in de collectie hebben een bijzondere twist zoals een asymmetrische vormgeving of een verrassende extra toepassing voor het ontwerp. Kortom, met de woonaccessoires van Alessi haal je niet zomaar een woonaccessoire in huis, maar stijlvol Italiaans design met een unieke twist.