de Bijenkorf app

alle voordelen altijd bij de hand

Met de Bijenkorf app heeft u een heel warenhuis in uw hand. U vindt er de laatste trends en de mooiste merken die u meteen kunt shoppen op deBijenkorf.nl. Bent u Privilege Member? Dan regelt u met de Bijenkorf app ook alles rondom het Privilege Membership. De Bijenkorf app is dan tevens uw digitale klantenpas.

Privilege Members

Als Privilege Member vindt u in de Bijenkorf app ook uw ‘Mijn account’. U kunt hier uw cadeaucards en acties inzien, uw digitale kassabonnen bekijken en een online personal stylingadvies aanvragen. Ook kunt u hier uw gegevens en instellingen beheren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl