Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Arte Antwerp

Het premium herenkledingmerk Arte Antwerp biedt modeminnende heren mooie items voor alledag met een streetwear-ziel. Laat je verrassen door de fusie van hedendaagse artistieke uitingen en subculturele tendensen waardoor Arte Antwerp zich laat inspireren.

Arte Antwerp

26 artikelen
Filter & sorteer
26 artikelen
26 van 26 gezien

Arte Antwerp bij deBijenkorf.be

Het Antwerpse merk Arte Antwerp combineert diverse kunstvormen in hun unieke kledingcollecties. Zo kunnen stijlvolle mannen genieten van zachte stoffen, comfortabele fits en dessins die hun oorsprong vinden in muziek, architectuur, dans en grafische kunsten. Voeg daarbij nog een portie streetstyle en je krijgt een waanzinnig origineel merk waarmee jij jezelf in de wereld zet. Laat je inspireren door de exclusieve herenmode van Arte Antwerp waardoor alle hoofden zullen draaien.

Arte Antwerp: kunstzinnig en gewaagd

Van stoere broeken en T-shirts met onevenaarbare prints, tot modieuze jassen van Arte Antwerp en Arte Antwerp truien met een uniek patroon: de collecties van dit lokale merk verrassen je met innovatieve dessins en snits. Door zich op de grens te begeven van diverse disciplines in het creatieve landschap weet creatief directeur Bertony Da Silva het publiek telkens opnieuw te imponeren. Verras jij je omgeving met de edgy stijl van dit merk?

Hoe kun je Arte Antwerp het beste stylen?

De items van Arte Antwerp kun je op diverse manieren combineren en geheel naar jouw eigen stijl. Zo kun je een Arte Antwerp T-shirt of hoodie combineren met een wijde jeans en witte sneakers voor een echte urban look. Shop jouw favoriete items van Arte Antwerp bij deBijenkorf.be en combineer met jouw persoonlijke stijl.

Hoe valt Arte Antwerp?

De collectie van Arte Antwerp bij deBijenkorf.be bestaat uit diverse items: van Arte Antwerp truien en T-shirts tot de mooiste accessoires van dit merk. Ben je op zoek naar de juiste maat? In de productomschrijving vind je meer informatie over de pasvorm, wat jou helpt om de juiste maat te kiezen.