Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Baobab Collection

Met Baobab Collection wordt jouw interieur voorzien van een schitterend woonaccessoire én een exclusief huisparfum. Het Belgische merk laat zich rijkelijk inspireren door woeste elementen uit de natuur en maakt gebruik van traditioneel Afrikaanse elementen.

Baobab Collection

149 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
149 artikelen

Baobab Collection bij deBijenkorf.be

In het online assortiment van Baobab Collection bij de Bijenkorf vind jij zonder twijfel jouw nieuwe favoriete huisparfum. Het assortiment bestaat uit geurstokjes, geurkaarsen en navullingen. De geurkaarsen en geurstokjes komen in de meest prachtige verpakkingen wat ze tevens tot luxe woonaccessoire maakt.

Feest voor de zintuigen: geurkaarsen en geurstokjes van Baobab Collection

De geurkaarsen van Baobab Collection zijn met recht een feest voor de zintuigen. Baobab Collection laat de geuren ontwikkelen in de iconische Franse parfumstad Grasse en zoekt de grondstoffen voor de kaarsen met uiterste aandacht en zorg uit. Met als resultaat een ruime collectie aan exclusieve geuren zoals het luxe “Black Pearls” met geurnoten van gember en zwarte roos of het verfijnde “Lazuli” met ondertonen van muskus en kardemon. De glazen potten waar de kaarsen zich in bevinden worden met de hand geblazen en soms naderhand nog beschilderd met de meest elegante dessins. Of heb je liever de geurdiffusers van Baobab Collection? Voor deze lijn met geurstokjes heeft Baobab zich laten inspireren door de continenten Azië en Afrika.

Over Baobab Collection

Baobab Collection is een Belgisch merk dat is opgericht in 2002 en huisparfums van hoogwaardige kwaliteit aanbiedt. De collecties bestaan uit geurkaarsen, geurstokjes en bijbehorende navullingen. Baobab Collection haalt zijn inspiratie graag uit de wereld en al haar bijzondere geuren en kleuren, met het Afrikaanse continent als grootste inspiratiebron. Het Belgische merk onderscheidt zich door enkel de beste materialen en grondstoffen te gebruiken, die met zorg uitgekozen en verwerkt zijn tot een bijzonder product.