Baobab Collection

Het in 2002 opgerichte Belgische merk Baobab Collection put voor zijn collecties graag inspiratie uit de rijke kleuren en aroma’s van het Afrikaanse continent. Met als resultaat een gevarieerd assortiment aan geurkaarsen en geurstokjes die je meenemen op een heerlijke reis voor de zintuigen.

99 artikelen
  • Geurdiffusers
  • Geurkaarsen
  • Navullingen
Filter & sorteer
99 artikelen
48 van 99 gezien

Het in 2002 opgerichte Belgische merk Baobab Collection put voor zijn collecties graag inspiratie uit de rijke kleuren en aroma’s van het Afrikaanse continent. Met als resultaat een gevarieerd assortiment aan geurkaarsen en geurstokjes die je meenemen op een heerlijke reis voor de zintuigen.

Baobab Collection bij deBijenkorf.be

In het online assortiment van Baobab Collection bij de Bijenkorf vind jij zonder twijfel jouw nieuwe favoriete huisparfum. Het assortiment bestaat uit geurstokjes, geurkaarsen en navullingen. De geurkaarsen en geurstokjes komen in de meest prachtige verpakkingen wat ze tevens tot luxe woonaccessoire maakt.

Feest voor de zintuigen: geurkaarsen en geurstokjes van Baobab Collection

De geurkaarsen van Baobab Collection zijn met recht een feest voor de zintuigen. Baobab Collection laat de geuren ontwikkelen in de iconische Franse parfumstad Grasse en zoekt de grondstoffen voor de kaarsen met uiterste aandacht en zorg uit. Met als resultaat een ruime collectie aan exclusieve geuren zoals het luxe “Black Pearls” met geurnoten van gember en zwarte roos of het verfijnde “Lazuli” met ondertonen van muskus en kardemon. De glazen potten waar de kaarsen zich in bevinden worden met de hand geblazen en soms naderhand nog beschilderd met de meest elegante dessins. Of heb je liever de geurdiffusers van Baobab Collection? Voor deze lijn met geurstokjes heeft Baobab zich laten inspireren door de continenten Azië en Afrika.

Over Baobab Collection

Baobab Collection is een Belgisch merk dat is opgericht in 2002 en huisparfums van hoogwaardige kwaliteit aanbiedt. De collecties bestaan uit geurkaarsen, geurstokjes en bijbehorende navullingen. Baobab Collection haalt zijn inspiratie graag uit de wereld en al haar bijzondere geuren en kleuren, met het Afrikaanse continent als grootste inspiratiebron. Het Belgische merk onderscheidt zich door enkele de beste materialen en grondstoffen te gebruiken, die met zorg zijn uitgekozen en verwerkt tot een bijzonder product.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl