Baum und Pferdgarten

Kwaliteit en opvallende prints voeren bij Baum & Pferdgarten de boventoon. Het Deense merk ontwerpt kleding voor de zelfzekerde vrouw met een sterke persoonlijkheid en eigen stijl. De rode lijn in de collecties? Mixen en matchen met verschillende prints en felle kleuren.
  • Home
  • arrow-small__rightBaum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

41 artikelen
Filter & sorteer
41 artikelen
41 van 41 gezien

Baum und Pferdgarten bij debijenkorf.be

Rikke Baumgarten en Helle Hestehaven richtte in 1999 het modehuis Baum und Pferdgarten op. De collecties voor dames hebben opvallende dessins en kleuren. De items van het label kunnen op verschillende manieren gedragen worden zodat je het helemaal eigen kan maken. Baum und Pferdgarten is een label voor de zelfverzekerde vrouw die zich comfortabel maar ook eigentijds wilt kleden.

Mix en match met de collecties van Baum und Pferdgarten

Het assortiment bestaat vooral uit nonchalante truien, kleurige T-shirts en rokken van Baum und Pferdgarten. Door de verschillende prints en levendige kleuren kan je goed mixen en matchen. Zo kan je een kleurrijke sweater combineren met een broek met luipaarddessin. De outfits kunnen afgemaakt worden met de accessoires van Baum und Pferdgarten die bestaan uit bijpassende riemen en sokken.