Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Benetton

Het merk Benetton wordt gekenmerkt door duurzame kledij met veel kleur, klassieke pasvormen en uitstekende kwaliteit. Het Italiaanse merk maakt onder andere polo’s, klassieke midi-jurken, truien en geklede mantels en blouses. Naast de dames collectie heeft de Bijenkorf ook een uitgebreid aanbod voor kinderen.

Benetton

585 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
585 artikelen

United Colors of Benetton bij deBijenkorf.be

United Colors of Benetton is een bekend fashionmerk én een goed voorbeeld van hoe een merk goed kan doen voor het milieu. United Colors of Benetton streeft naar verduurzaming van het productieproces en legt daarbij vooral de nadruk op het gebruik van meer hernieuwbare grondstoffen en biologisch afbreekbare verpakkingen.

United Colors of Benetton, voor ieder zijn eigenheid

United Colors of Benetton biedt een collectie waar iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Naast de dames- en kindercollectie vind je bij deBijenkorf.be ook items uit hun accessoirelijn. Koop stijlvolle gebreide truien, klassieke jurken en hoogwaardige jassen van dit Italiaanse merk! Bij bijna elk ontwerp heb je de keuze uit meerdere kleuren die passen bij jouw stijl.

Benetton voor dames en kinderen

Bij de Bijenkorf vind je zowel de United Colors of Benetton damescollectie als de United Colors of Benetton kindercollectie die beide gestyled zijn met klassieke pasvormen en van uitstekende kwaliteit.

United Colors of Benetton voor een kleurrijke winter

Bereid je voor op het winterseizoen met de kleurrijke collecties van Benetton. Met de grote collectie comfortabele truien van Benetton kun je de kou elke dag stralend trotseren. Benetton staat bekend om moderne kleding en legt bij de productie veel nadruk op het gebruik van goede materialen en biedt kledingstukken die lang meegaan. Welk Benetton artikel is jouw favoriet?