Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Biotherm

Biotherm biedt een assortiment van verzorgende producten die op het biologische ritme van jouw huid zijn afgestemd. De voedende crèmes helpen de huid te verzorgen en versteken.

Biotherm

35 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
35 artikelen
35 van 35 gezien

Biotherm bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruim assortiment cosmetica van Biotherm voor dames en Biotherm voor heren. De missie van Biotherm is om producten te maken met krachtige regeneratieve eigenschappen om de huid te beschermen en herstellen. Verzorgingsproducten van Biotherm zijn rijk aan voedende proteïnen en mineralen. De dag- en nachtcrèmes van Biotherm helpen de huid hydrateren, vernieuwen en herstellen. Voor een complete verzorging van reiniging tot de huid voeden, kun een tonic en reinigingsproduct van Biotherm gebruiken.

Biotherm verzorging voor het hele lichaam

Naast producten voor het gezicht heeft Biotherm ook een uitgebreid assortiment lichaamsverzorging, zoals handcrème, bodylotion, deodorant, lichaamsscrub en zoncosmetica van Biotherm. Voorbereidend op een zelfbruiner van Biotherm kun je de huid scrubben met een van de zalige scrubs van Biotherm. Na het zonnebaden in de zon verzorg je je huid met een aftersun, bijvoorbeeld de Lait Oligo van Biotherm. Ook heeft Biotherm zalige Eau de Toilettes in het assortiment. Zo kun je je hele lichaam hullen in Biotherm!

De oorsprong van Biotherm

Het verhaal achter Biotherm is terug te voeren tot aan de Middeleeuwen toen vrouwen reisden naar de thermen in de Pyreneeën. De thermen werden gezien als een bron voor een eeuwige jeugd. Na elk bad in de 'fontein van de jeugd', was hun huid zachter, gladder, verjongd. In de jaren ’50 ontdekte Dr. Jos Jullien een buitengewone substantie op het oppervlak van de baden: Plankton Life ™. Vandaag de dag worden de microalgen en het plankton gebruikt in de gezichts- en lichaamsverzorging van Biotherm.