Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Boeken

Op zoek naar een nieuw boek? Met ons ruime assortiment kun je ongetwijfeld uit de voeten. Van kinderboeken tot literatuur en van reisboeken tot informatieve boeken: op de Bijenkorf kun je rekenen voor jouw nieuwste leesvoer.

934 artikelen
  • Informatieve boeken
  • Kinderboeken
  • Koffietafelboeken
  • Kookboeken
  • Literatuur
  • Reisboeken
Filter & sorteer
934 artikelen

Op zoek naar een nieuw boek? Met ons ruime assortiment kun je ongetwijfeld uit de voeten. Van kinderboeken tot literatuur en van reisboeken tot informatieve boeken: op de Bijenkorf kun je rekenen voor jouw nieuwste leesvoer.

Boeken bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor al jouw behoeften op leesgebied. Of je nu op zoek bent naar een goed verhaal om urenlang in te verzinken, of juist op zoek bent naar een boek om jezelf nieuwe life skills mee aan te leren: hier ga je het vinden. Weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Hieronder belichten we enkele van onze verschillende soorten boeken.

Van literatuur tot kinderboeken: boeken om jou en je kids mee te vermaken

In onze sectie Literatuur vind je ruim 500 boeken. Ben je op zoek naar een spannende thriller die je het liefst niet meer wilt wegleggen? Of misschien juist naar een boek met een romantisch thema om bij weg te zwijmelen? Dan is onze sectie literatuur bij uitstek de sectie om eens uitgebreid een kijkje in te nemen. Wellicht heb je al een bepaalde schrijver in gedachte? Dan kun je ook gemakkelijk selecteren op auteur. Jouw favoriete bekende schrijvers als Karin Slaughter en Jo nesbo kom je hier tegen, of laat je eens verrassen door een schrijver die voor jou nog onbekend is.

Ook kinderen kun je niet vroeg genoeg kennis laten maken met lezen. Neem eens een kijkje bij ons assortiment kinderboeken en vind hier een boek dat geschikt is voor de leeftijd van jouw kind. Van geluidenboeken, prentenboeken en voorleesboeken voor de allerkleinsten tot leesboeken voor de wat oudere kinderen: in onze online shop is er genoeg leuks voor jouw kind te vinden.

Geen geduld om lange verhalen te lezen? Kijk eens naar onze informatieve boeken

Biografieën van jouw favoriete beroemdheden? Prachtige kunst & cultuurboeken die ook niet misstaan op de koffietafel? Of misschien toch boeken die jou op weg helpen naar een gezond lichaam en een gezonde geest? Of je nu op zoek bent naar entertainment of juist jezelf wilt verrijken en versterken, in ons assortiment informatieve boeken ga je vinden wat je zoekt.

Waar gaat de volgende reis naartoe?

Doe inspiratie op met onze reisboeken

Vaak geeft het lezen van reisboeken je al een hoop voorpret. Met ons aanbod aan reisboeken doe je geheid nieuwe inspiratie op voor jouw volgende reis, of kom je juist meer te weten over jouw volgende bestemming. In ons assortiment reisboeken tref je onder andere een ruime selectie aan Lonely Planet en Capitool boeken: ideaal om alvast alle ins en outs van jouw volgende reis te checken. Neem ze mee op vakantie en je zit nooit om inspiratie verlegen!