Brabantia

Met de items uit de collectie van Brabantia worden dagelijkse klusjes waardevolle rituelen. Het Brabantse merk biedt duurzame producten en stijlvolle designs. Ontdek hier de afvalemmers, wasmanden en badkameraccessoires van Brabantia.

Brabantia

310 artikelen
Filter & sorteer
310 artikelen

Brabantia bij debijenkorf.be

Het Brabantse woonmerk Brabantia maakt van jouw huis een gezellig en modieus thuis. Het doel van dit woonmerk is om van alledaagse en vaak saaie klusjes een plezier te maken. Met de sorteerders en opbergmogelijkheden van Brabantia ruim je des te graag op, en de Brabantia keukenaccessoires geven je keuken een frisse look die uit de boekjes lijkt te komen. Heb jij al een item van dit topmerk in huis?

Brabantia vuilnisbakken om u tegen te zeggen

Vuilnisbakken zijn niet altijd het mooiste item in je huis. Met de afvalemmers van Brabantia komt daar verandering in. Denk maar aan de Bo Touch Bin, een van de populaire Brabantia vuilnisbakken, ontworpen met oog voor je huis en de planeet. De pootjes onder deze vuilnisbak geeft het geheel een elegante uitstraling en de bin is voorzien van een soft touch open- en sluitsysteem, zodat je de vuilbak niet hoeft aan te raken: zeer handig als je je handen vol hebt. Bovendien is zowat elke vuilnisbak van Brabantia voorzien van een uitneembare binnenemmer. Ideaal om schoon te maken.

Breng de kwaliteit en luxe van Brabantia in huis

Van Brabantia wasmanden en droog- en kledingrekken tot opbergdozen en afwasrekken: in elke ruimte van het huis maakt Brabantia jouw leven gemakkelijker, en dat in stijl. Fleur je badkamer op met een verfijnde wasmand van dit kwalitatieve woonmerk en geniet van handige Brabantia-snufjes in de keuken of berging. Wie graag luxe-items van dit Brabantse merk aanschaft aan een verlaagde prijs, kan altijd een kijkje nemen in Brabantia outlet van de Bijenkorf. Zo geniet je van heerlijke kortingen op dit woonmerk, en maak je van je huis een nog handiger thuis.