Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Brabantia

Met de items uit de collectie van Brabantia worden dagelijkse klusjes waardevolle rituelen. Het Brabantse merk biedt duurzame producten en stijlvolle designs. Ontdek hier de vuilnisbakken, wasmanden en badkameraccessoires van Brabantia.

Brabantia

288 artikelen
Filter & sorteer
288 artikelen

Brabantia bij deBijenkorf.be

Het Brabantse woonmerk Brabantia maakt van jouw huis een gezellig en modieus thuis. Het doel van dit woonmerk is om van alledaagse en vaak saaie klusjes een plezier te maken. Met de sorteerders en opbergmogelijkheden van Brabantia ruim je des te graag op. De Brabantia strijkplanken met fijne strijkplankhoes zorgen dat jouw kleding er op en top uit ziet en maakt strijken zelfs een leuk klusje. Heb jij al een item van dit topmerk in huis?

Brabantia vuilnisbakken om u tegen te zeggen

Vuilnisbakken zijn niet altijd het mooiste item in je huis. Met de vuilbakken van Brabantia komt daar verandering in. Denk maar aan de Bo Touch Bin, een van de populaire Brabantia vuilbakken, ontworpen met oog voor je huis en de planeet. De poten onder deze vuilnisbak geven het geheel een elegante uitstraling en de vuilnisbak is voorzien van een soft touch open- en sluitsysteem, zodat je deze niet hoeft aan te raken: zeer handig als je je handen vol hebt. Bovendien is zowat elke vuilnisbak van Brabantia voorzien van een uitneembare binnenemmer. Ideaal om schoon te maken.

Breng de kwaliteit en luxe van Brabantia in huis

Van Brabantia droogrekken en droogmolens tot opbergdozen en afwasrekken: in elke ruimte van het huis maakt Brabantia jouw leven gemakkelijker, en dat in stijl. Fleur je badkamer op met een verfijnde wasmand van dit kwalitatieve woonmerk en geniet van handige Brabantia-snufjes in de keuken of berging. Wie graag luxe-items van dit Brabantse merk aanschaft aan een verlaagde prijs, kan altijd een kijkje nemen in Brabantia outlet van de Bijenkorf. Zo geniet je van heerlijke kortingen op dit woonmerk, en maak je van je huis een nog handiger thuis.

Uit welke Brabantia vuilbakken kan ik kiezen? 

De vuilbakken van Brabantia hebben een prachtig design én zijn erg fijn in gebruik. Zo opent de Brabantia touch bin bij lichte aanraking en maakt afval scheiden mogelijk. Ook zijn de Brabantia pedaalemmers erg populair. Deze passen bij elk interieur en zijn ideaal als je je handen vol hebt, want de deksel gaat makkelijk open met de voet.

Welke Brabantia droogrekken zijn er?  

Brabantia heeft diverse droogrekken in de collectie. De Brabantia droogrekken in T-model creëren genoeg ruimte om gemakkelijk al je was op te hangen. Heb je te weinig ruimte voor een droogrek? Bekijk dan de droogrollijn van Brabantia. Zo is jouw kleding na het wassen in een mum van tijd droog en ready to wear.