Cartier Tank

Tank is iconisch en tijdloos dankzij de puurheid van zijn ontwerp. Na meer dan een eeuw is het horloge opnieuw uitgevonden met de Tank Must. Dit resulteert in twee legendarische stijlen die pure klasse uitstralen.

Kettingen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en juwelen. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Oorbellen
& ringen

De oorbellen en ringen van Cartier stralen tijdloze klasse uit. Combineer de verschillende collecties voor een speels effect. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Horloges

Naast verfijnde juwelen met elk een uniek verhaal staat Cartier eveneens bekend om de tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Panthère, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Home & schrijfwaren

Verwen jezelf of een ander met stijlvolle en bijzondere items die schoonheid aan het leven geven. Om te inspireren, verrassen, bedanken of om een speciaal moment aan te duiden. Voor jezelf, voor moeders, voor kinderen en voor alle dierbaren in je leven.

Lederwaren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe lederwaren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Nieuwe collectie Cartier

De Cartier Icons collectie bestaat uit de meest tijdloze en klassieke items van het merk. Ontdek de schoonheid van Tank, Trinity, Panthère en vele andere iconische designs nu bij de Bijenkorf.

Bekijk de collectie

Cartier services

Naast prachtige juwelen bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of juweel. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.