Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier Het perfecte cadeau

Van een sprankelend juweel voor haar tot een elegant horloge voor hem, ontdek het perfecte cadeau voor jouw geliefde

Kettingen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en juwelen. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Oorbellen
& ringen

De oorbellen en ringen van Cartier stralen tijdloze klasse uit. Combineer de verschillende collecties voor een speels effect.

Horloges

Naast verfijnde juwelen met elk een uniek verhaal staat Cartier eveneens bekend om de tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Panthère, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Home & schrijfwaren

Verwen jezelf of een ander met stijlvolle en bijzondere items die schoonheid aan het leven geven. Om te inspireren, verrassen, bedanken of om een speciaal moment aan te duiden. Voor jezelf, voor moeders, voor kinderen en voor alle dierbaren in je leven.

Lederwaren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe lederwaren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Parfums

Het juiste parfum is een weerspiegeling van je karakter en maakt een outfit af. De collectie van Cartier bestaat uit luxueuze geuren met bijbehorende lichaamsverzorging.

Nieuwe collectie Cartier

Nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf: Clash de Cartier. Ontdek de nieuwe collectie vol gewaagde vormen en unieke ontwerpen.

Bekijk de collectie

Cartier services

Naast prachtige juwelen bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of juweel. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.