Ontdek de outletTOT 50% KORTING

Shoppen met kortingen tot 50% doe je in onze outlet. Mis het niet en ontdek hier duizenden artikelen van de mooiste merken.

ontdek de outlet

Voor hem & haar NIEUW VAN ARMANI

Stronger With You en Because It’s You zijn de nieuwe geuren van Armani. Twee heerlijke geuren voor hem en voor haar die elkaar complementeren.

ontdek de geur

DIOR

De visie van Christian Dior op schoonheid en zijn passie voor bloemen zien we vandaag de dag nog steeds terug in de geuren, make-up en huidverzorging van Dior

ontdek het aanbod

KIEHL’S

Kiehl’s is een merk dat gericht is op het zichtbaar verbeteren van de gezondheid van de huid. Ontdek fijne geuren, gezichts- en lichaamsverzorging.

ontdek de collectie

Exfoliating douchegel JO MALONE LONDON

Nieuw van Jo Malone London: de exfoliating douchegel. Gebruik dit product om je huid in één simpele stap te reinigen, zachter te maken en heerlijk te laten ruiken.

ontdek het aanbod
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement