Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cadeausets voor dames

Ben jij op zoek naar een cadeautje om iemand gelukkig mee te maken? In het assortiment met cadeausets voor dames vind je de mooiste sets met make-up en verzorgingsproducten van populaire merken als Charlotte Tilbury, Estée Lauder en CHANEL.

180 artikelen
  • Make-up sets
  • Parfumsets
  • Verzorgingssets
Filter & sorteer
180 artikelen

Ben jij op zoek naar een cadeautje om iemand gelukkig mee te maken? In het assortiment met cadeausets voor dames vind je de mooiste sets met make-up en verzorgingsproducten van populaire merken als Charlotte Tilbury, Estée Lauder en CHANEL.

Cadeausets voor dames bij debijenkorf.be

Komen de feestdagen er weer aan? Of zoek jij nog een verjaardagscadeautje voor je zus, dochter of vriendin? Met een cadeauset van de Bijenkorf heb jij het perfecte cadeau gevonden. In het assortiment met cadeausets kun je terecht voor prachtige make-up sets van bijzondere merken als Charlotte Tilbury, Estée Lauder en CHANEL. Zoek jij een cadeauset waar vooral verzorgingsproducten in te vinden zijn? Ook dat vind je in het assortiment met cadeausets bij de Bijenkorf. Ontdek ook eens de de cadeaupakketten van Rituals.

Cadeausets van Charlotte Tilbury

De Bijenkorf heeft een rijk assortiment met bijzondere Charlotte Tilbury cadeausets voor dames. Je vindt er verschillende make-up sets met verfijnde kleurpaletten. Zo kun je kiezen voor onder andere The Glamour Muse, The Sophisticate, The Vintage Vamp, The Uptown Girl en The Golden Godess van Charlotte Tilbury. Hoewel de namen al een tipje van de sluier oplichten, kan je op de website van de Bijenkorf ook foto’s bekijken van hoe de make-up er op het gezicht uitziet. Zoek jij een make-up set met alleen een lippenstift en een lippenpotlood? Kies dan voor de Limited Edition make-up set The Gift of Pillow Talk. Deze combinatie met poederig roze kleuren past bij de meeste vrouwen. Wil jij liever een verzorgingsset cadeau doen? Dan kunnen de Limited Edition verzorgingssets als de Brightening Youth Glow en de Magic Dreams je wellicht bekoren.

Cadeausets van Estée Lauder

Met een cadeauset van Estée Lauder geef jij een chique cadeau waarmee je ongetwijfeld een lach op het gezicht tovert. Bij de Bijenkorf vind je Limited Edition verzorgingssets en make-up sets. Je kunt kiezen voor een verzorgingsset voor de ogen en het gezicht met anti-aging eigenschappen. Zoek jij een cadeautje voor Kerst? Dan is de Re-Nutritiv Ultimate Regenerating X-Mas Set erg toepasselijk. Wie liever een make-upset cadeau doet, heeft bij Estée Lauder ook ruime keuze. Je kunt er immers terecht voor verschillende oogmake-up sets waarin je mascara vindt in combinatie met oogpotlood, oogschaduw of make-up remover.