Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Reisverpakkingen voor dames

Heb jij een weekendje of vakantie voor de deur staan? Je volledige badkamer meesleuren is iets teveel van het goede. Daarom zijn de reisverpakkingen van al je favoriete merken de oplossing bij de Bijenkorf.

289 artikelen
  • Mini cadeausets
  • Mini geuren
  • Mini gezichtsverzorging
  • Mini haarverzorging
  • Mini make-up
  • Mini zonneproducten
Filter & sorteer
289 artikelen

Heb jij een weekendje of vakantie voor de deur staan? Je volledige badkamer meesleuren is iets teveel van het goede. Daarom zijn de reisverpakkingen van al je favoriete merken de oplossing bij de Bijenkorf.

Aanbod reisverpakkingen voor dames bij deBijenkorf.be

Ben jij een chronische over-inpakker op reis? Gelukkig hoef je niet de volledige inhoud van je bagage Marie Kondo gewijs weggooien. De reisverpakkingen voor dames bij de Bijenkorf zorgen ervoor dat jij een uitgebreid assortiment aan mini shampoos, mini gezichtsmaskers en mini geuren kan meenemen op vakantie. Daarnaast zijn veel van deze producten vaak vloeibaar en kan je niet alles meenemen. Deze mini reisverpakkingen nemen minder ruimte en gewicht in beslag. Bovenop kan je zo al je favoriete cosmetica en verzorging meenemen op reis!

Van mini geuren tot mini make up: klein is fijn!

In de collectie reisverpakkingen bij de Bijenkorf vind je alles wat je nodig hebt om mee op reis te gaan. Met één parfum bereik je vaak al de limiet van vloeibare stoffen die je mag meenemen. Daarom biedt het aanbod mini geuren bij de Bijenkorf een oplossing. Deze handige mini’s stop je zo in je bagage of handtas als je dagelijks vaak onderweg bent, en zorgen ervoor dat jij heerlijk ruikt on the go. Het divers assortiment mini make up zorgt ervoor dat jij al je cosmetica van je favoriete merken kan meenemen naar tropische bestemmingen. Want een kleurrijke jurk, zomersproeten en een lippenstift in een fel snoepkleurtje is een klassieke vakantielook die altijd goed staat. Met de mini gezichtsverzorging vind je serums, dagcrèmes, gezichtsmaskers zodat jij overal ter wereld blijvend zorg kan dragen voor je huid.

Het meenemen van mini reisverpakkingen voor dummies

Wanneer je op reis gaat heb je vaak te maken met een gewichtslimiet en weinig ruimte om al je spullen mee te nemen. De reisverpakkingen bij de Bijenkorf kan je meenemen in je handbagage zodat er meer ruimte blijft in je koffer voor al je kleurrijke bikini’s en vakantielooks. De verpakkingen zijn maximaal 100 milliliter. Je mag er maximaal tien meenemen en vergeet niet om je reisverpakkingen in een afgesloten zak van maximaal 1 liter te stoppen. Anders geldt deze regel niet. Welke reisverpakkingen plaats jij in je winkelmand?