Bodyscrubs voor dames

Voor een gezonde, zachte en gladde huid is het gebruik van bodyscrubs cruciaal. In het assortiment van de Bijenkorf vind je bodyscrubs van topmerken als Rituals, Kiehl’s en Clarins.

39 artikelen
Filter & sorteer
39 artikelen
39 van 39 gezien

Cadeautips Cosmetica om cadeau te geven

Laat je inspireren door de mooiste cosmeticacadeaus en kies het perfecte geschenk om dit jaar te geven.

Voor een gezonde, zachte en gladde huid is het gebruik van bodyscrubs cruciaal. In het assortiment van de Bijenkorf vind je bodyscrubs van topmerken als Rituals, Kiehl’s en Clarins.

Bodyscrubs voor dames bij debijenkorf.be

Staat een gladde en zachte huid op jouw verlanglijstje? Maak dan je keuze uit het gevarieerde aanbod met bodyscrubs bij de Bijenkorf. Met een bodyscrub verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de aanmaak van nieuwe cellen. Bovendien werken de verzorgingsproducten die hierna aangebracht worden beter. Het resultaat? Een stralende, zachte huid die gezond aanvoelt.

Welke bodyscrub past bij mij?

De Bijenkorf biedt een gevarieerd aanbod aan bodyscrubs van verschillende merken. Gezien veelvuldig en onvoorzichtig gebruik van ruwe scrubs de huid kan irriteren, vind je voornamelijk scrubs die mild zijn voor de huid. De scrubs in het assortiment van de Bijenkorf verschillen qua geur, bestanddelen en textuur. Hou jij van gember en pepermunt? Dan is de Biotherm Bath Therapy scrub wellicht iets voor jou. Ben jij gek op koffie? Dan kan de Coffee Body Scrub van Le Labo jou misschien bekoren. Ontdek jouw favoriete bodyscrub bij de Bijenkorf.

Bodyscrubs van Rituals

Uiteraard heeft de Bijenkorf verschillende bodyscrubs van Rituals in het aanbod. Ben jij – net als zovele anderen— verknocht aan Rituals? Deze bodyscrubs zullen je wederom niet teleurstellen. Heb jij een droge huid? Ga dan voor scrubzout van Rituals. Een suikerscrub past dan weer beter bij mensen met een gevoelige huid. Voor sommige producten gebruikt Rituals ook andere bestanddelen, zoals rijst en bamboe. Welke scrub van Rituals is jouw favoriet?