Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Michael Kors horloges voor dames

Michael Kors ademt glamour. Het Amerikaanse merk heeft een rijke collectie aan luxueuze dameshorloges. Elegant, chic, maar bovenal heel stijlvol. Kies jij voor een klassiek vintage uurwerk of een sportieve smartwatch?

77 artikelen
  • Kleine wijzerplaat
  • Bicolor horloges
  • Kleurrijke horloges
Filter & sorteer
77 artikelen

Michael Kors ademt glamour. Het Amerikaanse merk heeft een rijke collectie aan luxueuze dameshorloges. Elegant, chic, maar bovenal heel stijlvol. Kies jij voor een klassiek vintage uurwerk of een sportieve smartwatch?

Michael Kors horloges voor dames bij deBijenkorf.be

Michael Kors is een merk dat luxe en stijl uitstraalt. Het is dan ook niet vreemd dat de luxueuze kleuren goud, zilver en rosé goud veelvuldig terugkomen in de collectie horloges voor dames. De klassieke uurwerken zijn ware pareltjes, maar daarnaast bestaan er ook functionele Michael Kors smartwatches. Ben jij er al uit welk model het wordt?

Klassieke horloges van Michael Kors

Het fijne aan de horloges van Michael Kors is het tijdloze design. Elk ontwerp is met oog voor detail vorm gegeven, waardoor er diverse varianten verkrijgbaar zijn. Zo bestaan er ovale, ronde en vierkante kastvormen, met diameters variërend van 26 mm tot 45 mm of groter. Handig om te weten is dat een klassiek vintage horloge over het algemeen een kastbreedte heeft rond de 37 mm. De meeste banden van de klokjes bestaan uit rvs, een stevig en roestvrij materiaal dat ervoor zorgt dat de behuizing van het horloge intact blijft. Strasstenen hebben de eigenschap dat ze voortdurend blijven glinsteren, en deze zijn in diverse modellen verwerkt. Deze elegante jetset horloges brengen glamour in je leven.

MK's smartwatch: technologie meets fashion

Tegenwoordig is een horloge veel functioneler dan dat deze vroeger was. Een smartwatch wordt gezien als een uurwerk die, naast het weergeven van de tijd, ook andere functies biedt. De smarthorloges met touchscreen van Michael Kors zijn nu helemaal hip. Zo is de Bradshaw smartwatch te verbinden met een iPhone of Android telefoon, zodat je altijd in contact staat met de buitenwereld. Berichten van vrienden en familie worden op de wijzerplaat weergeven, de lokale temperatuur is te zien en stappen en daarbij horende calorieën worden bijgehouden. Bij de Bijenkorf vind je luxe smartwatches in stijlvolle kleuren. Het is precies dat, wat eigentijdse vrouwen het liefst om de pols dragen.