Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Smartwatches voor dames

Smartwatches worden steeds populairder. Deze slimme horloges informeren je over van alles: van inkomende berichten en oproepen tot het wegwijzen van de weg. En modebewuste dames kunnen de wijzerplaat aanpassen op hun outfit. Bekijk het aanbod smartwatches voor dames en ontdek welk type smartwatch bij jou past.

59 artikelen
  • Kleurrijke horloges
Filter & sorteer
59 artikelen

Smartwatches worden steeds populairder. Deze slimme horloges informeren je over van alles: van inkomende berichten en oproepen tot het wegwijzen van de weg. En modebewuste dames kunnen de wijzerplaat aanpassen op hun outfit. Bekijk het aanbod smartwatches voor dames en ontdek welk type smartwatch bij jou past.

Smartwatches voor dames bij deBijenkorf.be

Technologie meets fashion. Een smartwatch is niet alleen heel handig, maar ook nog eens super stijlvol. Bij de Bijenkorf vind je een ruim aanbod met smartwatches voor dames. Van sportieve smartwatches tot klassieke en minimalistische modellen. Maar ook de functies per smartwatch variëren. Bedenk van tevoren wat jouw wensen zijn en kies een smartwatch die voldoet aan jouw eisen.

Wat is een smartwatch?

Een smartwatch is een horloge met display die door middel van bluetooth in verbinding staat met je smartphone. Het is in feite een mini computer met verschillende functies. Zo kun je op een smartwatch met touchscreen berichten ontvangen en verzenden, het weer checken, muziek luisteren of een wekker zetten. Maar ook hebben sommige smartwatches een activity tracker die je slaap- en sportprestaties bijhoudt. Denk bijvoorbeeld aan een hartslagmeter, slaapmeter of stappenteller. Iedere display smartwatch heeft andere functies, dus laat je goed informeren.

Dames smartwatches voor iPhone en Android

Het assortiment van de Bijenkorf bestaat uit verschillende smartwatches voor dames van de mooiste merken. De smartwatches variëren in stijl, kleur en functies. Dus bekijk goed welk type smartwatch past bij jouw wensen en type smartphone. Michael Kors heeft echte fashion smartwatches in het assortiment. Bijna iedere smartwatch is voorzien van een stappenteller en meet activiteiten tijdens het hardlopen en wandelen. Daarnaast kun je ook berichten ontvangen en verzenden met een smartwatch van Michael Kors. Alle smartwatches werken op Android Wear™, waardoor het geschikt is voor iPhone en Android.

En natuurlijk blijft Fossil ook niet achter met smartwatches voor dames. Fossil is een bekend horlogemerk en heeft zowel smartwatches voor iPhone als Android in het assortiment. De display smartwatches zijn voorzien van verschillende functies, zoals een microfoon, alarm, activity tracker en een touchscreen. Je ontvangt notificaties van je favoriete apps en je kunt antwoorden op berichten. Daarnaast heeft Fossil een aantal waterdichte smartwatches in de collectie.

Als je een smartwatch gaat kopen, moet je dus op meerdere dingen letten. Het belangrijkste is dat je smartwatch geschikt is voor je type smartphone. Iedere smartwatch werkt namelijk op bluetoothverbinding met je GSM. Daarnaast moet je letten op de functies. Wil je bijvoorbeeld een display smartwatch met hartslagmeter of stappenteller? Wil je er berichten mee versturen? Wil je er apps op downloaden? Er zijn oneindig veel mogelijkheden met een smartwatch voor dames.