Gucci zonnebrillen voor dames

Voor een echte stijlvolle Hollywood look zet jij een dameszonnebril op je neus. En welke zonnebril straalt meer glamour uit dan een Gucci dameszonnebril? Daarnaast beschermt de Gucci dameszonnebril je ogen tegen schadelijke uv-straling. Kies jij voor een butterfly model of een aviator zonnebril?

18 artikelen

Voor een echte stijlvolle Hollywood look zet jij een dameszonnebril op je neus. En welke zonnebril straalt meer glamour uit dan een Gucci dameszonnebril? Daarnaast beschermt de Gucci dameszonnebril je ogen tegen schadelijke uv-straling. Kies jij voor een butterfly model of een aviator zonnebril?

Gucci zonnebrillen voor dames bij debijenkorf.be

De zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijke uv-straling. Maar eigenlijk draag jij een zonnebril natuurlijk om een fashionstatement te maken. De meest glamorous statementzonnebrillen vind je uiteraard bij het modehuis Gucci. Zoek je een oversized butterfly zonnebril, een klassiek wayfarer model, een modieuze cateye zonnebril of een hippe retro zonnebril? Dan kan je bij Gucci je hart ophalen!

Welke Gucci dameszonnebril is geschikt voor jouw gezichtsvorm?

Over het algemeen geldt de regel dat je het beste voor een contrasterende zonnebrilvorm ten opzichte van de vorm van je gezicht kan gaan. Heb jij een rond gezicht? Met een rechthoekige zonnebril lijkt je gezicht een stuk smaller. Ook een Gucci cat-eye zonnebril is een zeer geschikt model voor jou. De rechte lijnen van een hoekig gezicht worden zachter wanneer je een ronde zonnebril draagt. De retro Gucci zonnebril is in dit geval een goede keus. Een hartvormig gezicht is een zeer gewilde gezichtsvorm. Echter wil jij je hoge jukbeenderen en puntige kin niet overdrijven. Laat de Gucci aviator zonnebril, dus maar links liggen. Heb jij een ovaalvormig gezicht? Dan heb je geluk want iedere Gucci zonnebril staat jou prachtig. Experimenteer er dus gerust op los met een uitgesproken Gucci butterflyzonnebril.

Combineer je Gucci zonnebril met een outfit van Gucci

Om je Gucci look compleet te maken combineer jij je Gucci dameszonnebril met kleding en accessoires van het modehuis. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Gucci schoenencollectie. Daar vind je prachtige loafers met het karakteristieke Gucci bitje en pumps met een bescheiden hakje. Of kies voor een basic Gucci shirt met het beroemde Gucci logo. Met zo’n casual T-shirt mag je best uitpakken met een oversized zonnebril. Zo voeg jij een vleugje glamour toe aan je look!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl