• Home
  • arrow-small__rightDeLonghi

DeLonghi

8 artikelen
  • 1 kopje
  • 2 kopjes
Filter & sorteer
8 artikelen
8 van 8 gezien

Delonghi bij debijenkorf.be

Met de koffiemachines van DeLonghi zet je een heerlijk kopje koffie. Ben jij een ervaren barista of juist een gemakzuchtige koffiedrinker? Bij DeLonghi vind je zowel volautomatische koffiezetapparaten als espressomachines met pistonen. Zo kan je jouw kopje koffie geheel naar eigen wens afstellen!

Met Delonghi bereid je de heerlijkste koffiecreaties

Je dag begin je goed met een kopje koffie uit een koffiemachine van DeLonghi. Ben je dol op een extra sterke espresso of ga jij liever voor een latte macchiato met zo’n heerlijke romige schuimlaag? Met een espressomachine van DeLonghi bereidt je met het grootste gemak een breed scala aan koffiespecialiteiten. Ben jij een ervaren barista? Dan weet je vast wel raad met de pistonenespressomachine. Zo kan je precies bepalen hoe veel koffiebonen jij gebruikt en hoe stevig je het maalsel aandrukt. Het stoompijpje kan je gebruiken om geheel naar eigen wens melk op te schuimen. Vergeet ook niet om een koffiemolen van DeLonghi aan te schaffen zodat jij jouw koffiebonen vers kan malen.

Het Combi koffiezetapparaat van DeLonghi

Heb jij vaak veel gasten over de vloer? Dan is het koffiezetten met een pistonenmachine een tijdrovend klusje. Kies in dit geval voor het Combi koffiezetapparaat. Deze handige machine van DeLonghi is een espressomachine en filterkoffiezetapparaat in één. Zo kan jij grote groepen mensen tegelijk van warme koffie voorzien, maar tegelijkertijd ook shinen met jouw barista expertise!

De volautomatische koffiemachines van DeLonghi

Ben jij een gemakzuchtige koffiedrinker? Ook dan vind jij bij DeLonghi het koffiezetapparaat naar jouw wens. Met de volautomatische koffiemachines van DeLonghi bereid jij jouw favoriete koffiespecialiteit met slechts één druk op de knop. Het touch display van de PrimaDonna Elite espressomachine biedt keuze uit maar liefst 6 koffiespecialiteiten. Staat jouw favoriete koffie er niet bij? Geen zorgen want deze espressomachine biedt ook ruimte om jouw eigen koffiespecialiteit op te slaan.