Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Diesel

Voor ruwe, stoere en originele kledij ben je bij Diesel aan het juiste adres. Hun motto is niet voor niets: ‘only the brave’. Het merk richt zich op jongeren tussen 18 en 25 jaar met een edgy en moderne stijl. Kenmerkend zijn hun originele prints, innovatieve stijl en de limited edition collecties.

Diesel

465 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
465 artikelen

DIESEL BIJ DEBIJENKORF.BE

Niet alleen voor stijlvolle kleding voor dames en heren ben je bij Diesel aan het juiste adres, ook voor Diesel kleding voor kinderen en Diesel wonen heeft de Bijenkorf een mooi assortiment geselecteerd. Van Diesel jassen tot Diesel vloerlampen: Diesel is van alle markten thuis! Trendy kleding met een ruige, ruwe touch voor de meest stoere mensen vind je in dit assortiment. Producten van Diesel kennen unieke ontwerpen, edgy details, originele prints; producten van Diesel herken je uit duizenden!

DIESEL VOOR DAMES: STIJLVOL MET EEN RUIG RANDJE

Voor dames vind je bij Diesel een ruim assortiment prachtige Diesel jeans voor dames, Diesel tops voor dames en Diesel jurken voor dames, allemaal met een ruig randje. Maak je outfit af met een van de kwalitatief hoogwaardige Diesel jassen voor dames en domineer het straatbeeld! Draag er een paar trendy Diesel schoenen voor dames onder en je hebt de volledige Diesel look!

DIESEL VOOR HEREN: EEN STOER ASSORTIMENT VOOR DE HELE KLEERKAST

Ook voor heren heeft Diesel een ruim assortiment ontworpen van de meest stoere en stijlvolle producten. Van de welbekende en populaire Diesel jeans voor heren en Diesel jassen voor heren tot Diesel overhemden voor heren en Diesel truien voor heren: je gehele kleerkast kan perfect gestyled worden door de prachtige producten van Diesel.