Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dopper

Dopper maakt het ons gemakkelijk om bij te dragen aan een schonere wereld. De Dopper waterflessen zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen en gemaakt voor duurzaam gebruik, omdat je ze keer op keer kunt hergebruiken. Bekijk onze collectie met stijlvolle Dopper flessen en kies je favoriete kleur.

Dopper

34 artikelen
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Dopper bij deBijenkorf.be

Waar kun je beter terecht voor praktische, hippe én duurzame drinkflessen dan bij Dopper? In de webshop van de Bijenkorf vind je de flessen van Dopper in een breed kleurenpalet en in verschillende inhoudsmaten. Ontdek de collectie en vind zo jouw must-have Dopper drinkfles.

Ben je je aan het oriënteren voor een Dopper drinkfles? Dan ben je goed bezig, want deze populaire duurzame drinkflessen zijn 100% recyclebaar én BPA-vrij, waardoor je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Daarnaast zijn deze kleurrijke flessen natuurlijk super leuk om naar te kijken. Ontdek nu het online Dopper assortiment bij de Bijenkorf.

De Dopper als thermo- of waterfles

De waterflessen van Dopper komen in verschillende uitvoeringen. Zo vind je veel waterflessen in de collectie, maar ook zijn er Dopper flessen te vinden die geschikt zijn zowel warme als koude dranken. De Dopper thermosflessen beschikken over een geïsoleerde dubbele wand waardoor warme dranken nog langer warm blijven, en koude dranken langer koud. Je vindt de drinkflessen van Dopper in een breed kleurenpalet, waaronder uiteenlopende exemplaren in groen, wit, blauw en zwart. Heb jij al een Dopper fles gevonden die niet in jouw tas mag ontbreken?