Dyson

De producten van Dyson – het merk dat ook wel bekend staat om de eerste zakloze stofzuiger – zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Daarnaast zorgt het merk er ook altijd voor dat de producten een aantrekkelijk uiterlijk hebben.

Dyson

24 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Dyson bij deBijenkorf.be

Bij Dyson staat innovativiteit en verbetering hoog in het vaandel. In 1978 begon het allemaal met James Dyson en zijn minder goed werkende stofzuiger. Dyson merkte gefrustreerd op dat zijn stofzuigerzak steeds verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht afnam. En een slimme ingenieur als James Dyson was, ging hij aan de slag met een prototype voor een verbeterde stofzuiger. Duizenden prototypes en 5 jaar later was daar dan eindelijk ’s werelds eerste zakloze stofzuiger waar Dyson nog steeds befaamd om is.

Natuurlijk zijn deze slimme stofzuigers ook te bewonderen het assortiment Dyson stofzuigers bij de Bijenkorf: van de Dyson V8 tot aan de Dyson V10. Sindsdien is Dyson niet stil blijven staan, en is het bedrijf uitgegroeid tot groot technologiebedrijf waar een team van ingenieurs en wetenschappers nauw samenwerkt en zo tot de beste ideeën komt.

Klimaatbeheersing van Dyson: ventilatoren, luchtbevochtigers en luchtreinigers

De Bijenkorf biedt diverse soorten Dyson klimaatbeheersingsapparatuur. Met de ventilatoren van Dyson haal je slimme en veilige designs in huis. De ventilatoren hebben namelijk geen zichtbare bladen, waardoor ze veilig en makkelijk schoon te maken zijn. De ventilatoren, bijvoorbeeld de Dyson Pure Cool, zijn uitgerust met de nieuwste technologie die zorgt voor een krachtige verkoeling. Is de lucht in jouw huis erg ‘s winters droog en ondervind je hier hinder van? Dan is de AM10 luchtbevochtiger van Dyson een uitkomst. De luchtbevochtiger is gecertificeerd als asthma & allergy friendly door de Airmid Health Group. Heb je last van hooikoorts? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Dyson Pure Hot+Cool Link: dit is een luchtreiniger, ventilator en verwarming in één.

De Dyson Supersonic haardroger: ontworpen om snel te drogen

Bij het ontwerpen van de Dyson Supersonic is er nauwlettend gekeken naar elk detail. De ingenieurs en wetenschappers van Dyson hebben één van ’s werelds beste haarstylisten in de arm genomen om zo tot een föhn te komen die prettig in gebruik is voor zowel professionals als non-professionals. Haar jarenlange ervaring als topstylist in combinatie met de technische kennis van de Dyson engineers en wetenschappers hebben deze supersonische haardroger voortgebracht. De supersonic haardroger droogt niet alleen razendsnel, maar hanteert ook een optimale temperatuur waardoor je haar niet uitdroogt en beschadigt.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl