Essentiel Antwerp

Feestelijk, prints en kleur, daar denk je meteen aan bij het zien van de collecties van Essentiel Antwerp. De ideale oplossing tegen verveling. Het Belgische merk brengt creativiteit in je garderobe en brengt onder andere prachtige damespakken, maxijurken en hippe t-shirts.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightESSENTIEL ANTWERP
64 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
64 artikelen
48 van 64 gezien

Essentiel Antwerp bij deBijenkorf.be

Voor Essentiel Antwerp is het allemaal begonnen met een kleine basic t-shirtcollectie. De oprichters achter Essentiel Antwerp, het jonge stel Inge en Esfan, verkochten de collectie vanuit hun appartement dat tevens als showroom diende. De t-shirts gingen als warme broodjes over de toonbank en al gauw groeide de collectie uit tot een volledige ready-to-wearcollectie. En natuurlijk is de damesmode van Essentiel Antwerp ook te bewonderen in de online shop van de Bijenkorf.

Dameskleding van Essentiel Antwerp: uniek, verrassend, stijlvol

Oprichtster Inge Onsea heeft vijf jaar in India doorgebracht en haar liefde voor het land schijnt nog steeds goed door in de collecties. De unieke kleurencombinaties en prints maken de damesmode van Essentiel Antwerp tot een feestje voor de zintuigen. Zo vind jij bijvoorbeeld ongetwijfeld iets moois tussen de collectie tops voor dames van Essentiel Antwerp: van vrouwelijke blouses met elegante dessins tot aan trendy t-shirts met tekstopdruk. Het merk biedt voor een ruim aantal gelegenheden, van casual tot feestelijk, een passend exemplaar. Naast tops kun je bij Essentiel Antwerp ook terecht voor een stijlvolle selectie blazers, jeans, jurken, truien en meer.