Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ex Nihilo

Ex Nihilo is een Parijs parfumhuis dat in 2013 werd opgericht door een jong trio die een alternatief wilden bieden voor de massapersonalisatie achter de parfumindustrie. Bij dit merk vind je geen stereotiepe luxeproducten, maar keer op keer een unieke geurbeleving.

Ex Nihilo

29 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

Ex Nihilo bij debijenkorf.be

Luxueuze parfum met een alternatieve twist: dat is Ex Nihilo. Het Parijse parfummerk houdt ervan om conventionele regels te doorbreken en de grenzen van de kunst van parfumerie op te zoeken. Door hun parfummakers carte blanche te geven worden er nieuwe en unieke geuren gecreëerd zonder beperkingen in creativiteit. Met Ex Nihilo beleef je ongeëvenaarde geurervaringen buiten de grenzen van de klassieke parfumerie.

Unieke Ex Nihilo geurbelevingen

Naast bloemige, houtachtige en oriëntaalse geuren biedt Ex Nihilo ook fruitige, kruidige en frisse geuren, maar dan in een heel ander jasje. Ex Nihilo is dan ook Latijn voor het verzinnen van nieuwe creaties zonder voorkennis. Deze radicale manier van werken zorgt ervoor dat de parfummakers de grenzen opzoeken van de meest exclusieve materialen, waardoor er bezwerende geuren ontstaan als rozengelei met saffraan en patchoeli (Midnight Special) of parfum dat alle façetten van de Provençaalse roos belichaamt (Rose Hubris). Geniet van het betoverende assortiment parfum voor heren en dames van Ex Nihilo bij de Bijenkorf.