Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Fjällräven

Sinds 1960 is Fjällräven gespecialiseerd in outdoorkleding en -uitrusting in Zweedse stijl. Het merk focust op eenvoud en praktische toepasbaarheid met respect voor het milieu. Wandel samen met de natuur.

Fjällräven

86 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
86 artikelen

FJÄLLRÄVEN BIJ DEBIJENKORF.BE

Fjällräven maakt functionele tassen en rugzakken voor een leven vol herinneringen. Een van de bekendste items van Fjällräven is de Kånken-rugzak, die in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar is. De tassen en rugzakken van Fjällräven zijn te gebruiken voor sportieve activiteiten maar ook voor naar je werk of school. Bij de Bijenkorf vind je een ruim assortiment van vrolijk gekleurde tassen en rugzakken van Fjällräven. Uiteraard vind je er de bekende Kånken-rugzak in verschillende formaten en kleuren. Tassen en rugzakken van Fjällräven zijn gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Fjällräven tassen voor dames en Fjällräven tassen voor heren zijn geschikt voor sportieve trips, een dagje naar de duinen maar ook voor naar je werk. Fjällräven kindertassen zijn met hun vrolijke kleurtjes uitermate geschikt voor naar school!

FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

Een van de bekendste producten van Fjällräven is de Kånken-rugzak. Deze populaire Kånken-rugzak is in 1978 ontworpen om te helpen bij het voorkomen van rugklachten onder Zweedse schoolkinderen. Nu, 35 jaar later, heeft de Kånken-rugzak miljoenen ruggen verovert en is één van de meest geliefde items van Fjällräven. De Kånken-rugzak is gemaakt van slijtvaste Vinylon F stof en daardoor zeer geschikt om mee te nemen op trektochten en reizen, maar kan natuurlijk ook gewoon mee naar school of werk.

FJÄLLRÄVEN: DUURZAAM EN TIJDLOOS

Fjällräven is afkomstig uit een klein stadje in Zweden, Örnsjöldsvik. De typische Zweedse eenvoudige stijl en praktische toepasbaarheid is wat Fjällräven populair maakt. Met respect voor het milieu ontwikkelt Fjällräven functionele, comformtabele en tijdloze producten zoals tassen en rugzakken. Fjällräven wil met de producten interesse opwekken voor leven in de buitenlucht om zo de natuur te ontdekken. De natuur zit in het DNA van Fjällräven. Waar ga jij naar toe met je nieuwe Fjällräven-rugzak?