Winkels & Openingstijden
Klantenservice

G-Shock

Het bekende horlogemerk G-Shock geeft uurwerken een nieuwe vorm van robuustheid. Met de laatste technologieën en eigentijdse ontwerpen kunnen jij en je schokbestendige horloge de wereld aan.

G-Shock

29 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

G-SHOCK BIJ DEBIJENKORF.BE

Na een lange en ingewikkelde testperiode kwam in de jaren ’80 het vandaag de dag welbekende G-SHOCK horloge op de markt. Steviger en sportiever dan de G-SHOCK vind je een horloge nergens en dat maakte het horloge direct erg populair. Een lang bruikbare accu, een grote waterdichtheid en een sterke schokbestendigheid maakten de G-Shock revolutionair en innovatief.

VOOR WELKE SCHOKBESTENDIGE G-SHOCK GA JIJ?

Vandaag de dag is het assortiment van de G-SHOCK horloges sterk uitgebreid. Met verschillende modellen in verschillende prijsklassen vind je zelfs bínnen dit assortiment een ruime en gevarieerde keuze. Ga jij voor een G-SHOCK horloge voor dames of een G-SHOCK horloge voor heren? Uiteindelijk zijn de horloges natuurlijk unisex: iedereen kan een willekeurig G-SHOCK horloge rocken. Met verschillende types, groottes en kleuren zit er vast en zeker een model tussen dat volledig aansluit op jouw wensen. Ga je voor makkelijk te combineren zwart, ga je voor een opvallende kleur als rood, of ga je voor het stoere horloge met camouflageprint? De keuze is aan jou!

DE GESCHIEDENIS VAN DE INNOVATIEVE CASIO G-SHOCK

De jonge horlogeontwerper Kikuo Ibe, werkzaam bij CASIO, startte in de jaren ’80 met een onderzoek naar het meest schokbestendige horloge en slaagde daar goed in. In 1983 lanceerde hij de eerste versie van de welbekende en populaire G-SHOCK en dit bracht groot succes. Het horloge is al decennia een toonaangevende factor in de horlogewereld en de G-SHOCK is vandaag de dag dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.