G-Shock

Schokbestendig, robuust en sportief: dat zijn de horloges van G-SHOCK in een notendop. Een horloge van G-SHOCK is dus niet alleen een kunstwerk om je pols, het kan ook nog eens tegen een stootje. Een groot stootje.

45 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
45 artikelen
45 van 45 gezien

Schokbestendig, robuust en sportief: dat zijn de horloges van G-SHOCK in een notendop. Een horloge van G-SHOCK is dus niet alleen een kunstwerk om je pols, het kan ook nog eens tegen een stootje. Een groot stootje.

G-SHOCK BIJ DEBIJENKORF.BE

Na een lange en ingewikkelde testperiode kwam in de jaren ’80 het vandaag de dag welbekende G-SHOCK horloge op de markt. Steviger en sportiever dan de G-SHOCK vind je een horloge nergens en dat maakte het horloge direct erg populair. Een lang bruikbare accu, een grote waterdichtheid en een sterke schokbestendigheid maakten de G-Shock revolutionair en innovatief.

VOOR WELKE SCHOKBESTENDIGE G-SHOCK GA JIJ?

Vandaag de dag is het assortiment van de G-SHOCK horloges sterk uitgebreid. Met verschillende modellen in verschillende prijsklassen vind je zelfs bínnen dit assortiment een ruime en gevarieerde keuze. Ga jij voor een G-SHOCK horloge voor dames of een G-SHOCK horloge voor heren? Uiteindelijk zijn de horloges natuurlijk unisex: iedereen kan een willekeurig G-SHOCK horloge rocken. Met verschillende types, groottes en kleuren zit er vast en zeker een model tussen dat volledig aansluit op jouw wensen. Ga je voor makkelijk te combineren zwart, ga je voor een opvallende kleur als rood, of ga je voor het stoere horloge met camouflageprint? De keuze is aan jou!

DE GESCHIEDENIS VAN DE INNOVATIEVE CASIO G-SHOCK

De jonge horlogeontwerper Kikuo Ibe, werkzaam bij CASIO, startte in de jaren ’80 met een onderzoek naar het meest schokbestendige horloge en slaagde daar goed in. In 1983 lanceerde hij de eerste versie van de welbekende en populaire G-SHOCK en dit bracht groot succes. Het horloge is al decennia een toonaangevende factor in de horlogewereld en de G-SHOCK is vandaag de dag dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl