Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Geuren voor dames

Geuren beïnvloeden je stemming, brengen je terug naar bijzondere momenten en creëren nieuwe herinneringen. Het is dus ook belangrijk dat je een geur kiest die bij jouw karakter en natuurlijke feromonen aansluit. Gelukkig heeft de Bijenkorf een zeer uitgebreid assortiment: er is altijd wel een geur die bij jou past!

1.483 artikelen
 • Eau de Parfum
 • Eau de Toilette
 • Niche parfums
 • Eau de Cologne
 • Autoparfum
 • Haarparfum
 • Discovery sets
 • Parfum
 • Unisex geuren
 • Parfumsets
 • Extrait de Parfum
Filter & sorteer
1.483 artikelen

Geuren beïnvloeden je stemming, brengen je terug naar bijzondere momenten en creëren nieuwe herinneringen. Het is dus ook belangrijk dat je een geur kiest die bij jouw karakter en natuurlijke feromonen aansluit. Gelukkig heeft de Bijenkorf een zeer uitgebreid assortiment: er is altijd wel een geur die bij jou past!

Geuren voor dames bij deBijenkorf.be

Of je nu een geur zoekt voor jezelf of je vriendin, mama of zus een plezier wil doen: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres. Hier heb je keuze uit talloze mooie merken als CHANEL, Yves Saint Laurent en Le Labo. Ontdek hier jouw toekomstige signature scent.

Damesgeuren van Dior en Jo Malone

Dior is de uitvinder van het concept couture parfum. Hij lanceerde zijn eerste parfum Miss Dior al in 1947, op hetzelfde moment dat hij de New Look collectie lanceerde. Een geur van Dior is uitgebalanceerd tot in de kleinste details. Dior gebruikt de meest duurzame en elegante extracten, gecombineerd met traditionele en frisse elementen. Jo Malone London verkoopt bij veruit de meest verrassende en originele geursensaties. Een van de meest populaire parfums is Wood Sage & Sea Salt met aroma’s van zeezout en hout. Voor een extra persoonlijke beleving is het ook mogelijk om de geuren onderling te combineren.

Wat is het verschil tussen Eau de Parfum en Eau de Toilette?

Een verfrissende sensatie of een bedwelmende beleving: geuren zijn er in vele sterktes. Een Eau de Toilette heeft dominante topnoten. Meteen na het opdoen ruik je de geur heel intens, maar het blijft over het algemeen niet lang hangen. Bij een Eau de Parfum is dat anders: die bevat 10% tot 20% geurbestanddelen, waardoor het de hele dag blijft hangen.

De meeste intense variant is de parfum. De concentratie van parfum is 20% tot 40% en bevat een uitgebalanceerde mix van topnoten, hardnoten en basisnoten. Je hebt maar een minuscule hoeveelheid nodig om de hele dag door heerlijk te ruiken. Een Eau de Cologne is dan weer de lichtste variant. Het is lekker fris en luchtig, maar vervliegt ook weer snel. Eau de toilette bestaat voor 5% tot 10% uit geurbestanddelen.

Welke geur past bij mij?

Zeker weten of de geur die je op het oog hebt ook daadwerkelijk bij jou past? Dan kun je op onze adviespagina te weten komen welk parfum bij jou past. Bovendien hebben wij op onze inspiratiepagina een lijst opgesteld met de top 10 parfum voor dames. Wellicht zit jouw favoriet hier zelfs al tussen!

Welke geur doe je cadeau?

Een lekker geurtje is heel leuk om cadeau te doen. Is het bijna Valentijnsdag, Moederdag of zoek je nog een kerstcadeau? Alleen al de luxe flesjes en uitbundige verpakkingen maken het geven van een parfum al een feest op zich. En iedere keer dat ze de geur op doen zullen ze even aan je denken. In ons assortiment parfumsets vind jij mooie cadeaus voor jouw familieleden, vrienden en geliefden.