Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ghd

Weelderige krullen of schitterende steile lokken in een vingerknip? Met de stijltangen, haardrogers en krultangen met 185 °C technologie krijg jij het beoogde resultaat. GHD staat voor 'good hair day' en belooft je de mooiste kapsels zónder je haar te beschadigen. Tem je haren en bereid je voor op een coupe om u tegen te zeggen.

ghd

31 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

ghd bij debijenkorf.be

Verwen jezelf met een ghd-haartool en geniet van een verzorgde styling zonder bang te zijn voor gespleten haarpunten. Met de stijl- en krultangen, haarborstels en haardrogers van ghd til je jouw haarstyling naar een hoger niveau. Bij de Bijenkorf vind je de beste producten van dit toonaangevende merk. Zo droog je je haar met een handige ghd-haardroger en stijl je het nadien zoals jij dat wil. Steil, krullen of verleidelijke beach waves? Het kan allemaal.

Subliem en verzorgd haar met de haarstylingtools van ghd

ghd maakt gebruik van innovatieve hittetechnieken om het haar in model te brengen zonder het te beschadigen. Zo creëer je een prachtig volume met een krultang van ghd, die je krullen beschermt tegen de hitte met zijn uniek Heat Protection System. Door gebruik te maken van speciale sensoren en de allernieuwste technologie, verdelen de haartools van ghd de hitte op een gelijkmatige manier. Met dit merk zeg je vaarwel tegen de verbrande geur van beschadigd haar, en verzorg je jouw geliefde lokken tot in de puntjes.