Givenchy

Met Egyptische invloeden, mystieke symbolen en een accent van de Spaanse flamenco heeft Ricardo Tisci voor Givenchy ook dit seizoen weer een statige collectie neergezet. Deze wordt gekenmerkt door de mix van streetstyle met high fashion en de combinatie van verschillende culturen.

Givenchy

283 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
283 artikelen
48 van 283 gezien

Givenchy bij deBijenkorf.be

Givenchy werd in het begin van de jaren vijftig opgericht door Hubert de Givenchy. Zijn fascinatie voor mode ontstond na het zien van de modemagazines van zijn moeder. Na zijn twintigste verhuisde hij naar Parijs en niet veel later creëerde hij zij eerste collecties voor zowel mannen als vrouwen. Het modehuis kenmerkt zich door de combinatie van een sophisticated stijl met aristocratische elegantie. Hiermee is Givenchy het perfecte voorbeeld van wat wordt verstaan onder een casual chic stijl.

Casual chic in damesmode van Givenchy

De prachtige damesmode van Givenchy straalt zelfverzekerdheid uit. De ontwerpen zijn luxueus en er wordt duidelijk aandacht besteed aan vormen en lijnen. Zo weet Givenchy de perfecte balans te vinden tussen masculiene en feminiene ontwerpen, waardoor een Givenchy T-shirt voor dames stoer oogt en toch zeer elegant aan het lichaam van een vrouw zit. Het modehuis is vooruitstrevend en daardoor zijn ook de ontwerpen uit de huidige collectie gefocust op het modebeeld van nu. Onder andere sneakers, cosmetica en confectie omvatten het stijlvolle aanbod van Givenchy voor dames bij de Bijenkorf.

Givenchy voor heren: stoer en elegant

Donkere kleuren en opdruk van logoprint is wat de huidige modecollectie van Givenchy voor heren omschrijft. Elegante ontwerpen worden gecombineerd met zowel sportieve als oversized fits en er wordt subtiel gebruik gemaakt van prints. Strakke lijnen en het logo van het modemerk worden verwerkt op jassen, tassen en zelfs op de sokken en slippers van Givenchy voor heren. Veelal is zwart en wit te zien, maar ook donkere rode en blauwe kleuren zijn verwerkt in de kleding en schoenen. Hierdoor krijgen de ontwerpen van het Franse modehuis een stoere look, maar wel met behoudt van de Parijse elegantie. Natuurlijk ken men ook voor prachtige accessoires en heerlijke herengeuren van Givenchy bij de Bijenkorf terecht.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl