Givenchy

Givenchy is de verpersoonlijking van je innerlijke elegantie. Of je nu de cosmetica, herenmode, damesmode of kindermode van Givenchy ontdekt: de collecties van dit toonaangevende modehuis blijven verrassen.
  • Home
  • arrow-small__rightGivenchy

Givenchy

142 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
142 artikelen

Givenchy bij deBijenkorf.be

Givenchy werd in het begin van de jaren vijftig opgericht door Hubert de Givenchy. Zijn fascinatie voor mode ontstond na het zien van de modemagazines van zijn moeder. Na zijn twintigste verhuisde hij naar Parijs en niet veel later creëerde hij zij eerste collecties voor zowel mannen als vrouwen. Het modehuis kenmerkt zich door de combinatie van een sophisticated stijl met aristocratische elegantie. Hiermee is Givenchy het perfecte voorbeeld van wat wordt verstaan onder een casual chic stijl.

Casual chic in damesmode van Givenchy

De prachtige damesmode van Givenchy straalt zelfverzekerdheid uit. De ontwerpen zijn luxueus en er wordt duidelijk aandacht besteed aan vormen en lijnen. Zo weet Givenchy de perfecte balans te vinden tussen masculiene en feminiene ontwerpen, waardoor een Givenchy T-shirt voor dames stoer oogt en toch zeer elegant aan het lichaam van een vrouw zit. Het modehuis is vooruitstrevend en daardoor zijn ook de ontwerpen uit de huidige collectie gefocust op het modebeeld van nu. Onder andere sneakers, cosmetica en confectie omvatten het stijlvolle aanbod van Givenchy voor dames bij de Bijenkorf.

Givenchy voor heren: stoer en elegant

Donkere kleuren en opdruk van logoprint is wat de huidige modecollectie van Givenchy voor heren omschrijft. Elegante ontwerpen worden gecombineerd met zowel sportieve als oversized fits en er wordt subtiel gebruik gemaakt van prints. Strakke lijnen en het logo van het modemerk worden verwerkt op jassen, tassen en zelfs op de sokken en slippers van Givenchy voor heren. Veelal is zwart en wit te zien, maar ook donkere rode en blauwe kleuren zijn verwerkt in de kleding en schoenen. Hierdoor krijgen de ontwerpen van het Franse modehuis een stoere look, maar wel met behoudt van de Parijse elegantie. Natuurlijk ken men ook voor prachtige accessoires en heerlijke herengeuren van Givenchy bij de Bijenkorf terecht.