menu

Hoeden & petten voor Heren

Of je nu op zoek bent naar een pet om je bad hair day te verbergen of een hoed om je gezicht te beschermen tegen de zon: het assortiment hoeden en petten voor heren bij de Bijenkorf is ruim en gevarieerd.

166 artikelen
  • Flat caps
  • Hoeden
  • Petten
Filter & sorteer
  • 166 artikelen
48 van 166 gezien

Of je nu op zoek bent naar een pet om je bad hair day te verbergen of een hoed om je gezicht te beschermen tegen de zon: het assortiment hoeden en petten voor heren bij de Bijenkorf is ruim en gevarieerd.

HOEDEN & PETTEN VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

In het assortiment van de Bijenkorf vind je hoeden voor heren, petten voor heren en zelfs flat caps voor heren. Door de keuze tussen talloze merken, modellen en kleuren, vind je vast en zeker een pet of hoed die aansluit op jouw stijl!

HOEDEN EN PETTEN VAN TOPMERKEN ALS RALPH LAUREN EN STETSON

Een ruim aantal topmerken is vertegenwoordigd in het assortiment hoeden en petten voor heren van de Bijenkorf, van trucker caps tot klassieke hoeden. Het assortiment bevat bijvoorbeeld een groot aanbod van Ralph Lauren petten voor heren. Deze simplistische petten met iconisch merkembleem zijn een populaire finishing touch voor je outfit. Ben je op zoek naar een klassieke hoed of flat cap? Kijk dan eens in het assortiment hoeden en petten voor heren van Stetson. Deze tijdloze hoeden en petten zijn van goede kwaliteit en kun je combineren met talloze outfits.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl