Gucci heren

De aanstelling van Alessandro Michele leidde tot de herschepping van het Italiaanse modemerk Gucci. Grafische details, eclectische dessins en eigentijdse luxe. In iedere nieuwe collectie weet het modehuis vooruitstrevend en invloedrijk te zijn. Oog voor detail en onovertroffen kwaliteit maken de items een must voor de man.

105 artikelen
  • Accessoires
  • Cosmetica
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
105 artikelen
48 van 105 gezien

De aanstelling van Alessandro Michele leidde tot de herschepping van het Italiaanse modemerk Gucci. Grafische details, eclectische dessins en eigentijdse luxe. In iedere nieuwe collectie weet het modehuis vooruitstrevend en invloedrijk te zijn. Oog voor detail en onovertroffen kwaliteit maken de items een must voor de man.

Gucci voor heren bij deBijenkorf.be

Italië alom, dat is Gucci. Binnen de herencollectie van Gucci bestaat een brede range van designs. De klassieke en luxe Italiaanse stijl van Gucci is nog steeds terug te vinden in de pasvorm van onder andere overhemden en polo’s. Echter, door in te spelen op de behoefte van de jongere generatie zijn de ontwerpen eigentijdser en experimenteler geworden.

Herenkleding: experimenteel & klassiek

Het experimentele van Gucci is te zien door het felle kleurgebruik, de grote borduringen, logoprint en het veelvuldig gebruik van het Gucci logo in zowel T-shirts, polo’s, truien en vesten. De millennial is dan ook groot liefhebber van het merk. Gucci creëert en volgt trends, waardoor het merk ontwerpen heeft voor de trouwe stijlvolle klandizie, maar ook precies weet in te spelen op de opkomende generatie fashion liefhebbers. De collectie van Gucci is hiermee een combinatie van straat couture en de klassieke Italiaanse couture geworden.

Sneakers & schoenen van Gucci

Witte Gucci’s Ace sneakers, tijdloze zwarte leren loafers of juist de Supreme sneaker met logoprint. Het aanbod van herenschoenen van Gucci is breed. Waar enerzijds de meest sportieve sneaker te vinden is, daar is anderzijds ook een klassieke en elegante loafer met gouden horsebit te vinden. Ook binnen de ontwerpen van schoenen heeft Gucci gedacht aan zowel de liefhebbers van de Italiaanse stijl, als aan de dragers van een casual streetwear look. Hierdoor vind je een paar schoenen van Gucci die jouw stijl afmaakt. Maak je een statement met een logoprint sneaker of ga je toch liever voor een nette loafer? Jij kiest jouw nieuwe Gucci sneaker of schoen.

Gucci's geuren, horloges en zonnebrillen

Mannen zullen er misschien niet als eerst aan denken, maar Gucci heeft heerlijke parfums. Al jaren zijn verschillende geuren van Gucci in omloop en tot de dag van vandaag ongekend populair onder mannen, neem bijvoorbeeld Gucci Guilty, Gucci Pour Homme en Gucci Pour Homme II. Ook wat betreft accessoires kan het mannenhart worden opgehaald aan gouden horloges en diverse ontwerpen van zonnebrillen. Een stijlvolle outfit is met de accessoires en cosmetica van Gucci helemaal af.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl