Michael Kors horloges voor heren

Klassiek, maar modern. Authentiek, maar van nu. Het Amerikaanse modemerk Michael Kors weet prachtige horloges te ontwerpen voor mannen. Het label brengt luxe en zet de puntjes op de i met een stoere finishing touch.

18 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
18 artikelen
18 van 18 gezien

Klassiek, maar modern. Authentiek, maar van nu. Het Amerikaanse modemerk Michael Kors weet prachtige horloges te ontwerpen voor mannen. Het label brengt luxe en zet de puntjes op de i met een stoere finishing touch.

Michael Kors horloges voor heren bij deBijenkorf.be

Wie denkt aan het merk Michael Kors zal al snel luxe producten van hoogwaardige kwaliteit voor zich zien. Het is precies hoe de collectie horloges van heren omschreven kan worden. Michael Kors ontwerpt verschillende typen horloges voor mannen. Smartwatches, hybride- en klassieke horloges. Ondanks dat de soorten van elkaar verschillen, is de moderne en luxueuze stijl van het merk in elk model terug te vinden.

Michael Kors: stijlvolle horloges met een stoer karakter

De herenhorloges van Michael Kors zijn elegant, maar hebben een stoere finish. De klassieke vintage uurwerken hebben een wijzerplaat van Romeinse cijfers en hebben uitvoeringen in diverse rijke kleuren, waaronder zilver en goud. Eén van deze exemplaren rondom de pols geeft direct een gevoel van rijkdom. Toch meer op zoek naar een stoer en robuust ogend model? De horloges met schakelbanden in het zwart of antraciet zijn hiervoor een uitstekende keuze. Ondanks de prachtige designs blijft kwaliteit het belangrijkst. En kwaliteit wordt zeker geboden door het geliefde modemerk. De extreme populariteit van de horloges van Michael Kors toont aan dat de klokken graag worden gedragen.

Smartwatches voor heren van Michael Kors

Smartwatches van Michael Kors voor heren zijn een combinatie van klassiek en modern. Door donkere kleuren als groen, blauw en zwart toont het horloge stevig en stoer, maar dankzij het tijdloze design staat een smartwatch van Michael Kors bij elk soort stijl. De uurwerken zijn te verkrijgen met een digitale of analoge wijzerplaat en bestaan uit diverse stevige materialen. Een mooi model smartwatch voor heren is de Grayson. Het model heeft een verwisselbare band, waardoor zowel een schakel- als lerenband kan worden gedragen. Tevens hebben diverse uitvoeringen van de Grayson een digitale wijzerplaat. Hiermee kunnen eenvoudig email of sms notificaties worden weergeven, welke via de mobiele telefoon binnenkomen. Interessant om te weten is dat diverse modellen smartwatches van Michael Kors nooit opgeladen hoeven te worden, zo heb je altijd al jouw favoriete functies bij de hand.