Sandro Heren

Het Parijse Sandro voor heren is een perfecte combinatie van trendy en klassieke stijlen. Van prachtige trenchcoats tot stijlvolle denim jacks en sportieve sneakers: het modehuis is internationaal een grote naam en bij de Bijenkorf ruim vertegenwoordigd.

166 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Sport
Filter & sorteer
  • 166 artikelen
48 van 166 gezien

Het Parijse Sandro voor heren is een perfecte combinatie van trendy en klassieke stijlen. Van prachtige trenchcoats tot stijlvolle denim jacks en sportieve sneakers: het modehuis is internationaal een grote naam en bij de Bijenkorf ruim vertegenwoordigd.

SANDRO VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

De stijl van het label Sandro is moeilijk samen te vatten. Het is een explosie van trendy kleding met vintage én klassieke invloeden. Dit zorgt ervoor dat Sandro een pure en eigen identiteit heeft. Een kledingstuk van Sandro is een kledingstuk waar je ongetwijfeld lang en goed plezier van zult hebben.

DE PARIJSE PRACHT VAN HET FRANSE LABEL SANDRO

Het Franse Sandro zag het levenslicht in 1984 dankzij Evelyne Chetrite. De eerste winkel werd een feit in 2004 en vindt plaats in de prachtige stad Parijs. De Parijse pracht van Sandro heeft zich in de afgelopen jaren verspreid over de hele wereld waardoor jij je eigen garderobe kunt verrijken met kledij van dit populaire modehuis.

JASSEN, TRUIEN EN SCHOENEN VAN SANDRO PARIS

Sandro heeft een excellente, ruime collectie van Sandro jassen voor heren, van Sandro trenchcoats tot Sandro denim jacks en Sandro puffer jacks. Draag er een schoon, klassiek overhemd onder en/of een van de vele Sandro truien voor heren en een van de kwalitatief sterke en stijlvolle Sandro broeken voor heren voor de complete premium Sandro look. Als kers op de taart misstaat een paar leren of suède Sandro schoenen voor heren zeker niet onder je Sandro-outfit! Deze schoenen zijn van ultieme kwaliteit en kennen een divers assortiment schoenen vervaardigd met de beste materialen, van klassieke Derby veterschoenen van leer tot sportieve sneakers van suède.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl