Zonnebrillen voor heren

Ontdek een variëteit aan zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Prada Linea Rossa, Dolce & Gabanna, Oakley, Persol en Armani. Kies voor een stijlvol montuur om je outfit af te maken of ga voor een praktisch exemplaar voor in de auto. Met de zonnebrillen van de Bijenkorf kun je alle kanten op!

781 artikelen
  • Aviator zonnebril
  • Retro zonnebril
  • Wayfarer zonnebril
  • Cat Eye zonnebril
  • Sportieve zonnebril
  • Shield zonnebril
Filter & sorteer
781 artikelen
48 van 781 gezien

Op reis 2019 Paklijst zonvakantie

Check even aan de hand van deze paklijst of je alles bij je hebt voor een geslaagde zonvakantie

Ontdek een variëteit aan zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Prada Linea Rossa, Dolce & Gabanna, Oakley, Persol en Armani. Kies voor een stijlvol montuur om je outfit af te maken of ga voor een praktisch exemplaar voor in de auto. Met de zonnebrillen van de Bijenkorf kun je alle kanten op!

Herenzonnebrillen bij deBijenkorf.be

Nog een zonnebril nodig voordat je op reis gaat? Vertrek je overmorgen op reis naar de zon en heb je geen tijd meer om naar een winkel te stappen en daar een zonnebril te kiezen? Als je beslist vandaag in onze collectie een zonnebril te kopen, heb je hem morgen al in huis. Ga jij voor een aviator zonnebril, een retro zonnebril, een Wayfarer zonnebril, een Cat Eye zonnebril, een Shield zonnebril of ben jij meer van de sportieve zonnebrillen?

De juiste zonnebril kiezen in de online shop van de Bijenkorf is natuurlijk anders dan in de winkel. Daarom geven we je per model zonnebril zo veel mogelijk informatie mee in de productspecificatie.

Alles voor de ideale zonnebril

We vermelden niet alleen de montuurvorm van elke zonnebril (ovaal, rechthoekig, rond of vierkant) maar ook voor welke gezichtsvorm (hartvormig, ovaal, rond of vierkant) hij geschikt is. Daarnaast is de keuze van de soorten glazen voor je zonnebril van belang (gepolariseerd, gespiegeld, kleur-overgang of normaal), net zoals de filterklasse van de zonnebril (2 of 3). Bij elke zonnebril staan ook de kleur van de glazen en het materiaal (kunststof, metaal of titanium).

Veel zonnebrillen uit de collectie van de Bijenkorf worden geleverd in een stevig opberghoesje met een brillenzakje en/of brillendoekje. Bij elk model kun je lezen waaruit je zonnebrilpakket precies bestaat.

Méér dan 500 Ray-Ban zonnebrillen in de collectie.

Zoals de naam het zegt, bannen de zonnebrillen van Ray-Ban de stralen uit. Dat doen ze al van in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen Ray-Ban het zonnebrilmodel ‘Aviator’ aan de Amerikaanse luchtmacht begon te leveren. Dit model zit trouwens nog altijd in de zonnebrillencollectie van Ray-Ban, ook bij de Bijenkorf. Maar natuurlijk vind je ook een flinke keuze aan ClubMasters en Wayfarers én nog vele andere hippe monturen. Weet je dat we bijna 500 verschillende types Ray-Ban zonnebrillen in voorraad hebben? Kies maar uit!

Oakley: zonnebrillen met sportief accent

De zonnebrillen van Oakley hebben naam gemaakt in de sportwereld. Je ziet Oakley heel veel bij atleten, wielrenners, triatleten, schaatsers en skiërs. In tests van zonnebrillen schittert Oakley telkens door zijn draaggemak. Je voelt niet dat je een Oakley op de neus hebt en het merk heeft enorm veel modellen zonnebrillen, zodat je het type en de kleur kunt kiezen die bij jouw outfit past.

Modieuze monturen van verschillende modehuizen en andere high-end merken

Natuurlijk vind je nog meer modieuze brillen in onze webshop. Ook voor de modehuizen mag een goede zonnebril niet ontbreken, daarom vind je bij ons brillen van Dolce and Gabana, Armani, Prada Linea Rossa, Tom Ford en Ralph Lauren. De designermonturen komen in verschillende vormen verschillende gezichten.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu