HKliving

HKliving is het eclectische woonmerk dat teruggrijpt naar het verleden. Het is de combinatie van retro invloeden en huidige woontrends die de collectie zo bijzonder maakt. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment aan industriële meubels, botanische woonaccessoires en servies van natuurlijke materialen.
  • Home
  • arrow-small__rightHKliving

HKliving

249 artikelen
Filter & sorteer
249 artikelen

HKliving bij debijenkorf.be

Houd jij van nostalgie in jouw interieur? Dan zit je bij HKliving aan het juiste adres. Nostalgie is bij het woonmerk HKliving in overvloed aanwezig: het merk grijpt duidelijk terug naar de jaren ’70. Door de eclectische verzameling van materialen, ontwerpen en stijlen heeft HKliving voor iedereen wat wils. Bij de Bijenkorf vind je een bonte verzameling met servies, sierkussens, tapijten, plaids, badmatten, et cetera. Je vindt er ook unieke meubelstukken en accessoires, zoals een prachtige retro zetel, een minimalistische salontafel, een bamboe tijdschriftenrek en een rattan spiegel.

Houd jij van een bohemian, landelijk of modern interieur?

Je merkt het al: HKliving heeft producten voor verschillende woonstijlen. Of je nu van de bohemian stijl houdt, het meer voor een industrieel interieur hebt of een landelijke sfeer verkiest: je vindt je favoriete producten bij HKliving. Selecteer jouw favoriete woonstijl in het menu op de webshop van de Bijenkorf en laat je bekoren door al dat moois! Shop jouw HKliving serviezen, HKliving woonaccessoires en HKliving meubels bij de Bijenkorf.