Huishouden

Van wasmanden tot voorraadpotten, van afvalemmers tot ventilatoren: ook als het om het om producten van huishoudelijke aard gaat kun je rekenen op de Bijenkorf. Met onze selectie huishoudelijke apparatuur van topmerken als Dyson, Simplehuman en Le Creuset haal je de mooiste designs en hoogwaardige kwaliteit in huis.

490 artikelen
  • Afvalemmers
  • Klimaatbeheersing
  • Opbergen
  • Stofzuigers
  • Wasmanden
Filter & sorteer
490 artikelen
48 van 490 gezien

Van wasmanden tot voorraadpotten, van afvalemmers tot ventilatoren: ook als het om het om producten van huishoudelijke aard gaat kun je rekenen op de Bijenkorf. Met onze selectie huishoudelijke apparatuur van topmerken als Dyson, Simplehuman en Le Creuset haal je de mooiste designs en hoogwaardige kwaliteit in huis.

Huishoudelijke apparatuur bij deBijenkorf.be

Het huishouden is wellicht niet het meest spannende onderwerp van de dag, maar wel noodzakelijk. De juiste huishoudelijke apparatuur maakt jouw leven net een stukje aangenamer. Daarom vind je bij de Bijenkorf een breed assortiment om uit te kiezen: van praktische opbergartikelen tot aan stofzuigers, alles voor een prettig en opgeruimd huis.

Prullenbakken van Simplehuman en Wesco

In ons assortiment afvalemmers vind je een selectie prullenbakken in diverse formaten en ontwerpen. Gaat jouw voorkeur uit naar een afvalemmer met pedaal, sensor of wellicht met een touch-functie? De collectie afvalemmers van Simplehuman biedt alle soorten. Ook is er wat betreft kleur en materiaal genoeg keuze om goed te kunnen afstemmen op jouw keuken. De afvalemmers van Wesco zijn veelal voorzien van een pedaal en zijn design-waardig dankzij de glimmende afwerkingen en trendy kleuren.

Opgeruimd staat netjes met onze opbergartikelen

Opbergartikelen zijn essentieel voor een opgeruimd huishouden. Neem daarom eens een kijkje bij ons assortiment opbergen. Onze voorraadpotten bijvoorbeeld, zijn een erg leuke en handige toevoeging aan jouw keuken. Ga voor een voorraadpot met een vrolijk dessin of berg jouw ingrediënten zoals rijst en pasta juist op in een glazen exemplaar. Met onze broodtrommels houd je jouw brood lekker vers en haal je ook nog eens een mooi keuken-item in huis. En waar kun je die bergen vuile was beter in opbergen dan in één van onze stijlvolle doch praktische wasmanden?

Houd het hoofd koel en de lucht schoon met onze klimaatbeheersing

Is de zomer weer in aantocht? Heb je wellicht last van hooikoorts? Dan loont het zeker om te kijken naar onze klimaatbeheersing voor een handige ventilator of luchtreiniger. Met onze klimaatbeheersingsproducten van merken als Dyson en Stadler Form haal je alleen de meest hoogwaardige kwaliteit in huis.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl