Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Vintage
Mode
24
JAN. '22

Ontdek nu de vintage collectie van de Bijenkorf

In de vintage collectie van de Bijenkorf gaan stijl en duurzaamheid hand in hand. Je vindt er een exclusief assortiment met prachtige vintage kledingstukken en accessoires van de mooiste designermerken. Laat je betoveren door deze unieke items en bespaar de grondstoffen, energie en afval van een nieuw product.

Geschreven door
AnitaContent creator damesmode

JUTKA & RISKA

Samen met JUTKA & RISKA heeft de Bijenkorf een unieke tweedehandscollectie samengesteld. De twee Nederlandse zussen van dit label begonnen in 2006 een vintage winkel in Amsterdam en hebben er inmiddels ook een in Haarlem en Antwerpen. Je vindt in deze collectie voor ieder wat wils: zowel merkloze, pre-owned items als luxe vintage stukken van designermerken, met een knipoog naar de jaren 70-00.

De items van JUTKA & RISKA zijn in al onze winkels en online te vinden.

Met vintage koop je niet alleen een uniek kledingstuk of accessoire, je verlengt ook de levensduur van het product. Dit bespaart grondstoffen, energie en afval.

The collectives

Ook met het Nederlandse label The Collectives stelde de Bijenkorf een unieke pre-loved en vintage collectie samen. De eigenaresse en oprichtster Aarti O'Varma startte al in 2019 met het verkopen van haar eigen creatieve/designer items. Dit initiatief is uitgegroeid tot een concept dat wordt omarmd door menig modeliefhebber.

Speciaal voor de Bijenkorf is er nu een selectie van tweedehands en vintage items online verkrijgbaar. Van CHANEL blazers tot Balenciaga pumps en Isabel Marant laarzen. Ontdek ons aanbod met bijzondere kledingstukken en accessoires van The Collectives.

Meestgestelde vragen

Ben je benieuwd naar meer of heb je vragen over vintage shoppen bij de Bijenkorf? Bekijk hier de meestgestelde vragen en laat je inspireren door onze vintage collectie.

Lees meer