Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Stijlvol naar je werk Wat dragen de Bijenkorf medewerkers naar kantoor?

Leo, Content creator herenmode

Op het hoofdkantoor van de Bijenkorf luidt de dresscode: draag waar je je goed in voelt, maar houd het stijlvol. Aangezien de meeste mannen graag een pak of blazer naar kantoor dragen, laten vier stijlvolle collega's van de Bijenkorf zien hoe zij met deze items een professionele look creëren. Ontdek de outfits hieronder.

Angelo - Assortiment Specialist

Een mooi kostuum+, een T-shirt en een paar office sneakers+: de ideale professionele outfit als je het Angelo vraagt. Kies voor effen kleuren als zwart, blauw of beige voor het kostuum. Het T-shirt mag effen zijn, maar een simpele print is ook leuk. Kies wel voor minimalistische sneakers om het modern maar toch zakelijk te houden.

Karim - Buyer formal wear

Volgens dé expert op gebied van formele mode, Karim, geeft een kostuum je de mogelijkheid om echt uit te pakken met je outfit. Denk aan bijpassende accessoires als een pochet+, das+ en horloge+. Blijf wel zoveel mogelijk binnen één kleurenpalet. Combineer bijvoorbeeld marineblauw met donkergroen en zwart, en geef zo een chique dimensie aan je outfit.

Leo - Content creator

Een grijs pak saai? Dat moet niet. Maak het wat spannender door wat kleur en prints toe te voegen aan je outfit. Durf een uitgesproken item te dragen en combineer het met effen tijdloze stukken. Probeer eens een gekleurd hemd+ te dragen met een grijs of blauw kostuum of combineer een groen pak met een wit overhemd. Geloof me, zo heb je altijd een ijsbreker bij een meeting.

Giorgio - Project manager

Een echte outfit klassieker is de beige chino+ met blauwe blazer en lichtblauw hemd. Met deze tijdloze combinatie zit je volgens Giorgio altijd goed. Maak het af met bruine veterschoenen+ en een leren tas. Zakelijk, maar toch modern.

Online personal styling

Wil je graag persoonlijk styling advies voor jouw perfecte kantooroutfits? Maak dan kosteloos gebruik van onze Online Personal Styling service.

Stijlvol met de mooiste merken Nieuwe collectie

Verfris je garderobe met de mooiste items uit de nieuwe collectie