Mode

Alles over SKIMS

Het internationale SKIMS is in 2019 ontworpen door co-founder Kim Kardashian en Jens Grede met als doel iedere vrouw te helpen om zich zelfverzekerder te voelen met de juiste shapewear en loungewear. Sinds 26 februari ontdek je het merk exclusief bij de Bijenkorf. Lees meer over hoe het merk is ontstaan, waar het vandaan komt en waar het voor staat en laat je tussendoor inspireren door de collectie.

Gecreëerd door
Anita VukovicRedacteur Mode

De inspiratie achter SKIMS

Al meer dan een decennium voor de lancering van SKIMS heeft Kim Kardashian met shapewear geëxperimenteerd. Thuis knipte ze verschillende stukken shapewear en naaide ze deze samen om de mooiste stijl te krijgen met de beste compressie. Om de juiste kleur te krijgen, verfde ze deze stukken daarna in de gootsteen met theezakjes. Zo ontdekte Kim dat er een enorm gat in de markt was voor onderkleding die in verschillende kleuren en maten kwam én tegelijkertijd de vrouwelijke vormen benadrukten. Dit resulteerde in een uitgebreide shapewear collectie, waar vrouwen urenlang voor in de wachtrij staan en die in no-time uitverkocht raakt. Lees meer over Kim en SKIMS in ons exclusieve interview.

Een nieuwe generatie van shapewear

Anno 2024 heeft SKIMS de shapewear en de loungewear markt compleet veroverd. Zo wordt er rekening gehouden met alle lichaamsvormen, huidskleuren, maten en leeftijden in iedere productiestap van SKIMS. Door middel van innovatieve materialen, constructies en vormen is het de missie van SKIMS om de meest uitgebreide lijnen aan te bieden die er bestaan mét de allerbeste comfort. De perfecte fit voor iedere vrouw, ongeacht maat of huidskleur.

SKIMS collectie

In de uitgebreide collectie van SKIMS ontdek je drie categorieën: ondergoed, shapewear en loungewear, verdeeld over zeven verschillende lijnen. Zo heb je de iconische SKIMS body die je vrouwelijke silhouetten accentueert en je taille flatteert op de meest comfortabele manier. Maar ook de SKIMS jurk en T-shirts die zowel geschikt zijn om in huis als buiten de deur te dragen. Ben je benieuwd geworden naar meer informatie over de verschillende stijlen en maten? Neem dan een kijkje in onze SKIMS stijlgids.

De gehele SKIMS collectie

 • bestseller

  SKIMS

  Soft Lounge maxi jurk met ribstructuur

  96,-
 • SKIMS

  Seamless Sculpt corrigerende body met plooidetail

  84,-
 • SKIMS

  Seamless Sculpt corrigerende body met plooidetail

  84,-
 • SKIMS

  Fits Everybody strapless bh

  34,-
4 van 5 artikelen gezien

Lees meer