Cadeaus

12x het perfecte cadeau voor ieder sterrenbeeld

Verras je geliefde met een persoonlijk cadeau, speciaal geselecteerd voor elk sterrenbeeld

 1. 1

  19 februari - 20 maart

  Vissen

  Spiritueel, dromerig, gevoelig, dat zijn Vissen. Dit waterteken vloeit door het leven met empathie en intuïtie, balancerend op de grens van realiteit en fantasie. Geef de Vis dus een artistiek koffietafelboek om heerlijk weg te dromen.

  Bekijk alle koffietafelboeken
 2. 2

  21 maart - 19 april

  Ram

  De Ram is een vurige, doelgerichte leider, met een oog voor originaliteit en design. Ze belichamen dynamiek, energie en ambitie. Een krachtig statementobject zal daarom gegarandeerd in de smaak vallen.

  Bekijk alle siervazen
 3. 3

  21 mei - 20 juni

  Tweelingen

  Tweelingen zijn veranderlijk en dualistisch. Gepaard hiermee gaat flexibiliteit, intelligentie en behoefte aan mentale stimulatie. Met een esthetische speaker kan dit snelle en spraakzame luchtteken goed tot rust komen.

  Bekijk alle draadloze speakers
 4. 4

  21 juni - 22 juli

  Kreeft

  Kreeften staan bekend om hun verzorgend karakter en voelen zich het prettigst in een comfortabel huis. Schenk dit waterteken daarom een oplaadbare warmtedeken voor eindeloos veel comfort.

  Bekijk alle dekens en plaids
 5. 5

  23 juli - 22 augustus

  Leeuw

  Eindeloze liefde gegarandeerd met de love bracelet van Cartier. De charismatische leeuw houdt ervan om te pronken en zal met trots dit cadeau dragen om jullie liefde kenbaar te maken.

  Bekijk Cartier
 6. 6

  23 augustus - 22 september

  Maagd

  Perfectionistisch, oplossingsgericht én altijd opgeruimd: de maagd maak je het meest blij met een praktisch cadeau als deze Dyson stofzuiger.

  Bekijk alle huishoudelijke apparaten
 7. 7

  23 september - 22 oktober

  Weegschaal

  De weegschaal staat in het teken van harmonie en blinkt uit in het houden van balans. Bij het maken van moeilijke keuzes kan deze geurdiffuser dit luchtteken een handje helpen.

  Bekijk alle huisparfums
 8. 8

  23 oktober - 21 november

  Schorpioen

  De sensuele schorpioen houdt van mysterie en verleiding. Met dit cadeau weet je zeker dat alles uit mag, behalve de kaars.

  Bekijk alle geurkaarsen
 9. 9

  22 november - 21 december

  Boogschutter

  Reislustig en avontuurlijk, dat omschrijft de boogschutter het best. Stuur je geliefde stijlvol op reis met deze blikvanger.

  Bekijk alle reistassen

Lees meer